Arama sonuçları: *

1. FR13NDSLX

HDMI TO VGA Kablo Önerisi

Eski bir monitörüm var yedek ekran olarak kullanmayı düşündüm sadece VGA girişi var ve dönüştürücü kullanmadan direkt VGA to HDMİ veya DP kablo arıyorum ama 2 ucuda erkek olan kablolar ya çok pahalı ya da TR de yok. Dönüştürücü alırsam elimde kablosu var zaten ama hem dönüştürücü hem kablo...
  2. FR13NDSLX

Ne Yapmalıyım ? (Yanlış ama daha iyi bir internet kablosu gönderildi)

Malum satıcılar marka gosterip sürekli kendi bastıkları cat6 kabloları gönderiyorlar. Powermaster ın Kutulu bir ürününü söyledim lakin çinli markanın biraz ince olan CAT6 E kablosu geldi dış yüzeyinden Cat6e olup olmadığını anlamam çok zor ama kablo inceliği normal bir kablodan daha ince olunca...
  3. FR13NDSLX

CAT6 Kablo Önerisi (1000MBPS)

Dışarıda kullanacağım için sağlam bir cat5e veya cat 6 kabloya ihtiyacım var. Evin dış duvarından çekeceğim için 2 3 noktada 90 derece bükülecek güneş ve su görücek o yüzden sağlam 15-20mt cat6 kablo ihtiyacım var. (1000mbps) destekleyen başka tip uygun üründe varsa onu da alabilirim.
  4. FR13NDSLX

Sinerji Adres Değişikliği yapıyor mu?

Konuyu tam nereye açacağımı bilemedim sıkıntı olursa taşıyın lütfen. Sinerji den sistem aldım ve kargoya verilmeden satmış bulundum. Müşteri hizmetleri kapalı o yüzden buraya sormam gerekti. Adres değişikliği veya sinerji nin mağazasından teslim alınabilir mi? Sattığım kişi mağazaya yakın.
  5. FR13NDSLX

Amazon Problem (Eksik Kusurlu ürün)

Destek ekibi kanıtımın olmadığı ürünlerinde parasını iade etti. Merhabalar direkt konuya geçeyim son günlerde amazon un yaptığı kampanyadan yararlandım. Kargolar teslim edildi ve ürünlerin çoğu eksik ve patlaktı. Örnek vereyim 10 adet lipton ice tea nin 1 i yoktu. 5 adet doritos cips in 1 i...
  6. FR13NDSLX

LCW İndirim Kuponu Var mı?

250/75₺ lik indirim mevcut birkaç üründe ekstra olarak %20 ucuzlamış varsa güncel indirim kodu arıyorum 10 20 50 farketmez.
Top Bottom