Arama sonuçları: *

1. Eren_Y

Arkadaşlar incehesaptan alışveriş yaptım

Arkadaşlar incehesaptan alışveriş yaptın ilk defa ortalama kaç günde geliyor benim kaçırdığım bir şey mi var yarın kapında mı öyle bişey yazıyodu 3 gün geçti hala ürünler paketleniyor diyo ya hepsiburadadan başka bisey aldım bu sabah gelicek süreç çok mu uzun sürüyor
  2. Eren_Y

Yardım Kargocuya Tutanak Tutturamıyorum

Arkadaşlar kargocuya ben buna tutanak tutturcam almıyom diyorum eleman bana ben sadece dagıtımla görevliyim diyor gencergamingi arıyorum ve geri kapatıyorlar dalga mı geçiliyor şu anda ?D ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun
  3. Eren_Y

Sizce Bu Sistem Nasıldır?

https://www.gencergaming.com/shiftdelete-sd1-/-ryzen-5-5500-/-rx-6600-/-512-gb-nvme-m2-ssd-/-16-gb-3200-mhz-ddr4-rgb-gaming-oyuncu-bilgisayari Bu sistem nasıldır?
  4. Eren_Y

GencerGaming Güvenilir midir?

Gençergaming güvenilir midir arkadaşlar internet üstünden yapılacağından en azından bana deneyimlerinizi aktarsanız çok memnun olurum teşekkürler pc alacağım da
  5. Eren_Y

bestsanal güvenilir mi?

Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere bestsanal güvenilir mi bunu sormak istiyorum herhangi bir şey bulamadım 2480 valorant points i 123 tl gibi bir fiyata satıyorlar yarın sabah 8 den sonra tüm vp lere zam gelecek haliyle de öğrenciyim yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum
Top Bottom