Arama sonuçları: *

1. miktwa

Teknostore Güvenli mi?

KZ S1D kulaklık alacağım. Teknostore'da kznin kendi sitesine göre fiyat farkı yüksek bu yüzden bir tereddüt oluştu bende. Teknostore'daki orijinal midir? Yada siteyle ilgili iade değişim vb. sorun yaşar mıyım...
  2. miktwa

Yardım Papara Black Card getirmiyorlar

Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. 2 aya doğru gidiyoruz hala getirmedi AGT Kurye denen şirket. 2 kere evime geldiğini ama teslimat yapamadığını mesaj attılar. Şaşırdım gerçekten pandemide evden çıkmazken böyle bir şeyin yaşanmasına. 3 kez şikayetvar a yazdım aynı cevabı verip duruyorlar...
  3. miktwa

Yardım AGT Kurye beni çıldırttı

Papara Black Card sipariş ettim 1 ay olacak neredeyse. Kuryenin eline geçtikten 2 gün sonra kurye eve gelmiş ama beni bulamamış falan dediler. 1 aydır evden çıkmıyorum. Sonra adres mi yanlış diye kontrol ederken kaydete bastım teslim tarihi değişmiş. Ama gönderi kuryede gözükmüyor. İkinci kez...
  4. miktwa

TeknoStore güvenli mi?

https://www.teknostore.com/products/kz-atr-super-bass-kulak-ici-kulaklik/?utm_source=teknostore-youtube&utm_medium=cpa&utm_campaign=kz-atr-super-bass-kulaklik-teknostore-inceleme Bunu almak istiyorum hepsiburada 85 TL sizce 15 lira için bu riske girilir mi ? :D
Geri