Arama sonuçları: *

1. rave

lamzu atlantis vs viper v2 pro

ikiside 2.elde aynı fiyatta hangisini tercih etmeliyim kararsız kaldım viper v2 pro daha iyi bir tercih sanırım 1686669567 lamzu atlantis v2 bu arada
  2. rave

Dolaptan satış güvenilir mi

param güvendeyle satacaktım 800e birisi 850ye dolaba yükler misin kuponum var dedi dolap satıcı açısından güvenilir mi adam bozuk ürünü kutuya koyup geri yollayabiliyor mu
  3. rave

kitaplık için süs önerisi

merhabalar kitaplık için fazla büyük olmayan ucuz yollu güzel tasarımlı ürünler alıyorum kafamda net bir şey yok biblo tarzı olabilir figür tarzı olabilir güzel ürünleri bekliyorum.
  4. rave

Amazon 50 TL Bakiyeyi Ne Zaman Tanımlıyor ?

Amazon mobilden 200 tl üstü alışveriş yaptım sitedeki bilgiye göre 48 saat içinde tanımlayacak size ne zaman tanımladı 48 saatten önce tanımlar mı ?
  5. rave

Elektro gitar tavsiyesi

Merhabalar bu konu hakkında bilgisi olanlara bir kaç sorum olacak. Bütçem 3500 civarı bu bütçede amfiyle birlikte hangi gitarı önerirsiniz. (2.el olur) Diğer sorum 2. el alırken neye dikkat etmek lazım Manyetik olarak tercihim S-S-S yada H-S-S dir.
  6. rave

Amazon kargosu ne zaman gelir?

İyi akşamlar öncelikle normalde amazondan aldığımız ürünler ertesi gün geliyor biliyorsunuz fakat şimdi agt kargodan mesaj geldi en geç 5 nisana kadar ulaşıcak diye ayrıca sitesinden baktığımda da hedeflenen teslim tarihi pazartesi gözüküyor normalde ertesi gün gözükürdü pazar günü bile olsa...
Geri