Arama sonuçları: *

1. byhorozkentli

🔥İndirim Gillette Mach3 Turbo Yedek Erkek Tiras Biçagi 12'li (725₺)

https://www.pazarama.com/gillette-mach3-turbo-yedek-erkek-tiras-bicagi-12li-p-7702018611225?magaza=perakendetr
  2. byhorozkentli

Sahibinden alım iade hk.

merhaba arkadaşlar sahibinden üzerinden param güvende ile bir ürün sattım alıcı ürünü aldı aynı zamanda wp dan da iletişim halindeyiz bir kaç gün deneyeceğini söyledi bende sıkıntı yok dedim, onaylama süresi dolmaya yakın iade talebi açacagını ve 4 günlük iade süresi içersinde 1 2 gün daha...
  3. byhorozkentli

MSI B550-A Pro AM4 DDR4 ATX Anakart [ 3.698 ₺ ]

Son 6 Ayın En Düşük Fİyatı Neredeyse İkinci Eline Bu Fİyatlar Yazan Var [ 3.698 ₺ ]...
  4. byhorozkentli

Crocks Amazon Terlik siparişi

12 Haziran Gecesi Amazon tr den satıcı Amazon crocks terlik sipariş ettim bugün hala kargoya verilmedi, yok barkod sorunu olmuş yok crocks marka ürünler de sorun olmuş ama hâlâ satışı devam ediyor başka varmı bayramdan önce crocks sipariş eden sizde durum nedir ?
  5. byhorozkentli

İnventus ile Alışveriş Sıkıntısı

Merhaba Arkadaşlar Geçen İnventus Sitesinden 2x8 Ram Siparişi Ettim Ve taksitli Olarak Karttan Geçtim Buraya Kadar Bir Sorun Yok,Ertesi Gün Mail Geldi İnventustan Siparişinizdeki 2 adet ram den 1 adet var 1 adet gönderelim mi diğeirni iade edelim mi şeklinde :) tabii ki bu kabul edilir bir durum...
  6. byhorozkentli

Yardım Basit işler ev kullanımı için matkap tavsiyesi

Merhaba Prime day bitmeden matkap almak istiyorum fakat hiç anlamıyorum, evde vida vs söküp takmaya matkap önerisi verir misiniz tecrübe ettiginiz
  7. byhorozkentli

İlginç Bir Alışveriş Tesadüfü

Merhaba Alışveriş ile ilgili bi Tesadüfü sizlerle paylaşmak istiyorum 2022 Mart Ayında İncehesap Gaming Gecesinde 3300x İşlemci aldım 1 ay kullandım nisan ayında 5600 e geçiş yaptığım için 3300x î sahibinden de İstanbullu birine sattım, Benden Alan, biraz kullanıp Başkasına...
  8. byhorozkentli

Çözüldü✓ Pc Kolik Siparişi İptal Etti,

Merhaba Bildiğiniz Üzere Pckolik Sitesinde 1999₺ indirimli LG Monitör Vardı Banka Hesaplarına Fast İle ödemeyi Yaptım Pazar Günü Perşembe Yani Bugün Siparişin İptal Edildiğini Gördüm Aradım Akşam 7 gibi, Dedim böyle böyle,Yetkili kişiye Sordu Verdiği Cevap Ödeme Tarafımıza Gelmediği İçin...
  9. byhorozkentli

Çözüldü✓ Kapıda ödeme yöntemini yurt içi bireysel müşteri için yapıyor mu?

Merhaba arkadaşlar bilgisayarı parça parça satıyorum netten ,birisi çıktı şöyle bişi teklif etti parçaları kapıda ödeme ile almak istediğini söyledi yurt içi kargoya gidip kapıda ödeme karşı ödemeli diyecekmişim kargocu parayı aldıktan sonra +10 k teslim ediyormuş parçaları sizce...
Top Bottom