Arama sonuçları: *

1. Yphen

Hepsiburada limiti ile eşya alma?

Dostlar selamlar, Konu başlıkta ki gibi hepsiburada üzerinden 40k limitim var spor aletleri almak istiyorum salon fiyatlarından ötürü eve bir odaya mini salon tarzı bir şey kurmak istiyorum bench sehpası ağırlık seti almam lazım ama filtre kısmında hepsiburada limiti diye seçtiğim zaman...
  2. Yphen

İncehesap kargo sorunu hakkında

Dostlar selam, Konu başlıktaki gibi 21 Ağustos'ta aldığım klavye bugün oldu hala kargoya verilmedi "3 gün içinde kargo" tarzı bir ibare vardı fakat şimdi baktığım da "24 saatte stoktan hızlı teslimat" ibaresi var ne zaman gelecek bu kargo bilgisi olan var mı veya ne yapmam gerekiyor yardımcı...
  3. Yphen

İncehesap hızlı kargo süresi

Arkadaşlar selam, Dün gece "Hızlı Kargo" seçenekli m2 ssd aldım bugün paketlenir yarın elime ulaşır diye sistemde bazı parçalar ikinci el olduğu için sistemi test etmem lazım ama ssd hala kargolanmadı mesaj bile gelmedi. Kendi sitesinde "Hızlı Kargo" yazan ürünlerin 24 saatte hemen kargolandığı...
  4. Yphen

F/P Kahve makinası önerisi?

Arkadaşlar selamlar başlıkta da gördüğünüz gibi kaliteli sağlam bir kahve makinası önerirseniz çok sevinirim. Bütçe: 2K
  5. Yphen

Fer yak bilgisayar güvenilir mi?

Soru başlıkta ki gibi arkadaşlar anakart alacağım burada az da olsa ucuz gözüküyor güvenilir mi alışveriş yapan oldu mu?
  6. Yphen

Sağlam çift taraflı bant önerisi?

Arkadaşlar selamlar sağlam yapışkanlı olan duvar boyasına zarar vermeyen bant arıyorum odam da akustik süngerlerim var 2 tane bant aldım ama adam gibi tutmadı duvardan söküldü akustikler buna göre güzel bir bant önerirseniz sevinirim.
  7. Yphen

Elektronik sigara likit tavsiyesi?

Selamlar arkadaşlar yakın zamanda elektronik sigara alacağım lütfen konu altına neden içiyorsun içme bırak zararlı vs. tarzında yorumlar yapmayın zevkler ve renkler tartışılmaz buda kimseyi ilgilendirmez. Konuya gelirsek "buharkeyf0" adlı siteden "Vaporesso GTX GO 40 Pod - Gri" ürününü alacağım...
  8. Yphen

Öneri Elektronik sigara önerisi?

Arkadaşlar selamlar öncelikle baştan belirteyim lütfen sigarayı bırak tarzı yorumlar yapmayın amacım zaten yavaş yavaş azaltarak bırakmak olacak bu normal sigara fiyatları yüzünden tütüne veya kaçak sigaraya başlamak istemiyorum bu yüzden elektronik sigara almayı düşünüyorum. Hangi marka en...
  9. Yphen

Elektronik sigara önerisi?

Arkadaşlar selamlar öncelikle baştan belirteyim lütfen sigarayı bırak tarzı yorumlar yapmayın amacım zaten yavaş yavaş azaltarak bırakmak olacak bu normal sigara fiyatları yüzünden tütüne veya kaçak sigaraya başlamak istemiyorum bu yüzden elektronik sigara almayı düşünüyorum. Hangi marka en...
Top Bottom