Arama sonuçları: *

1. genc1919

Pazarama.com da al sata gidecek ürün-ürünler arıyorum

Merhabalar, pazarama com olmak şartı ile al sata gidecek, paraya çevirebileceğim ürün ya da ürünler arıyorum. Bu olur dediğiniz bir ürün varsa tavsiyelere açığım.
  2. genc1919

Ram ve kasa seçimi tavsiyesi lazım

Merhabalar. İki kategoride iki ürün var bunlardan birini seçip kullanacağım. hangisini tavsiye edersiniz? (Başka seçenek yok çoktan aldım bu ürünleri) Ram1: Pny XLR8 16GB 3200mhz (epicx değil rgb olmayan düz modeli.) Ram2: G skill ripjaw 16 gb 3200mhz Kasa1: Corsair carbide spec delta RGB 650w...
  3. genc1919

İki sistem hazır arasında kaldım. Sizce bu fiyata alınır mı?

RTX bir Sistem düşmesini bekliyordum. Son videodan (LHR kırıldı videosu) ve doların hareketinden sonra bir sistem almanın şu an için doğru olduğunu düşündüm. Ancak şuan sitelerde aradığım sistem yok. İki tane sistem var youtuber sistemi alıp kar koyup satıyorlar. 10400f Olan Frekans TV vatan...
  4. genc1919

Piyasaya tokat atalım. Fiyatları düşürelim.

Yangın zamanı eldiven fiyatlarını, deprem zamanı konut kiralarını, bomba patlayınca taksi fiyatlarını yükselten aziz milletim yine sahibinden de bizi şaşırtmıyor. 1070ti sistemlere 18k yazan mı dersin 3060 bomboş kasalara 20-25 k yazan mı. 11k ya aldığı hazır sistemi 16k ya koyan mı. Serbest...
  5. genc1919

Beraber para harcayalım (mı), Sisteme neler yaparak yükseltebilirim

Evet arkadaşlar 1500 lira kadar bütçem var. Gerekirse kredi kartım müsait üstüne de çıkarım Sistemi 4-5 ay önce aldım. Ekran kartı ve monitörü garantiye yolladım ikisinin de sıfırı geldi açmadım. Hazır şu an yeni bir şeyler alacak durumdayken dolar v.s yükselmeden alayım diyorum. Gerçekten...
Top Bottom