Arama sonuçları: *

1. Ritim Ustası

Bu Zamana Kadar Gördüğüm Tasarımı En Güzel Güneş Gözlüğü

Arkadaşlar linkteki OAKLEY SAVITAR OO 6047-0358 gözlüğü aşırı hoşuma gitti ama TR de satan yok buna benzer tasarımlı TR de satılan güneş gözlüğü var mı? Benim bakmadığım site kalmadı bu tarz agrasif hatlara sahip güneş gözlüğü bulamadım çoğu ya çok şirin duruyor yada kocaman at gözlüğü gibi...
  2. Ritim Ustası

Orijinal parfüm satan siteler hangisi?

Merhaba arkadaşlar orijinal parfüm satan siteler hangisi yada yurt dışından alacağımız güvenilir siteler hangisi? Şuan da kalıcılık ve yayıcılık ve koku bakımından en başaralı marka hangisi?
  3. Ritim Ustası

Temu alışveriş sitesi güvenilir mi?

Merhaba arkadaşlar, Temu alışveriş sitesi güvenilir mi var mı daha önce alışveriş yapan bu siteden?
  4. Ritim Ustası

Simsiyah Kot Pantolon Önerir misiniz?

Arkadaşlar bana simsiyah Kot pantolon önerir misiniz bazıları istediğim gibi simsiyah olmuyor
  5. Ritim Ustası

Fiyat Performans Parfüm Önerisi

Merhaba arkadaşlar, bu zamana kadar hep deodorant alıp kullandım hesaplı olduğu için geçen bi arkadaş Bargello da parfüm almış 400 TL ye kalıcılığı hoşuma gitti kokusu da fena değil resminide paylaşacam şimdi aynı fiyatlarda yada daha ucuza bu arkadaşın aldığı parfümden daha iyileri var mı...
  6. Ritim Ustası

S24 Ön Sipariş Fiyatları :D

Fiyatlar asgari ücrete orantılı artıyor sövmemek elde değil asgari ücrete zam yapılmasının bir anlamı yok artık asgari ücrete her ay zam gelmesi lazım. En düşük modeli ve hafızalısı 40 bin TL iyi ki S23 ü almışım artık ev araba hayalken iyi telefon da hayal olmaya başladı!
  7. Ritim Ustası

🔥İndirim Skullcandy Crusher Evo 6911 TL

Stokları çabuk tükenen gelmesi ise uzun süren bir kulaklık ve sürekli fiyatı artıyor almak isteyenler alsın. https://amzn.eu/d/c9O60TH
  8. Ritim Ustası

❌İndirim Bitti! Amazon kafayı yedi bazı Defacto ürünlerinde dehşet indirimler var...

Az önce bu eşofmanı 50 TL ye aldım https://www.amazon.com.tr/dp/B0BWDYCQVX?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details https://www.amazon.com.tr/dp/B0BWL1P9T6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1&psc=1 Orijinal fiyat...
  9. Ritim Ustası

Ayıp Oluyor Ama Amazon

Kampanyadan yararlanacağım kadar aldım onuda saçma sapan nedenlerle iptal etmiş kafa mı buluyorsun benimle adamlar yaptıkları kampanyaya ters düşecek işler yapıyor!
  10. Ritim Ustası

Yardım Halı korucuyucu şeffaf mat nereden satın alabilirim?

Merhaba arkadaşlar halı aldım ama koltuk iz yapmaması için linkteki üründen arıyorum ama Türkiye de satan yok hiç ve fiyatı pahalı ben taksitle Türkiye'den almak istiyorum nereden satın alabilirim? TRY 176.99 20%OFF | 2020 yeni plastik paspas PVC şeffaf kapı giriş Mat ahşap zemin koruma kaymaz...
  11. Ritim Ustası

Hepsiburada satıcısı kullanılmış ürün gönderdi!

Arkadaşlar Hepsiburada'dan kardeşime klavye almıştım özellikle herhangi bir sorunla karşılaşmamak için satıcı Hepsiburada yı tercih ettim ama bana kullanılmış ürün gönderdi üstelik ürün aşırı pis kıl yemek kırıntıları mevcut! Hepsiburada'nın kendisi böyle yapıyorsa bünyesinde bulunan diğer...
  12. Ritim Ustası

Amozon'dan Sipariş İptalini Nasıl Geri Çekebiliriz?

Merhaba arkadaşlar Amozon dan bir ürün aldım siparişlerim de aldığım fiyattan daha yüksek gözüküyordu bu yüzden kafam karıştı iptal ettim iptal edince uygulanan promosyon fiyatı da düşmüş kısacası fiyatı doğruymuş şimdi ben bu iptal ettiğim ürünün iptalini nasıl geri çekebilirim?
Top Bottom