Arama sonuçları: *

1. swan

Öneri Microsoft Office xx

İhtiyacı olan arkadaşlar alabilir 6 TL(Trendyol Plus) hesap ile gönderiliyormuş o yüzden linki sildim
  2. swan

Ais Sınav Fiyatları.

Bu fiyatlar ne ya 700 TL sınav mı olur Allaha aşkına ya az vicdan ya parası olmayan insanlar var eskiden 100 tl filandı sabit kalması lazım bence neredeyse bin TL olacak yakında
  3. swan

Öneri Ketoral Şampuan (Kepek Şampuanı) Fiyatı %186 Artmış 😬

2026 yılı olmadan eczaneden 2 tane almıştım tanesi 70 TL iken bugün alayım dedim 200 TL olmuş dedim oha :D sizin kullandığınız kepek şampuanları da artmış mı ? şunu al dediğiniz bir kepek şampuanı varmı ? normal şampuanları kullandım ama bir etki görmedim
  4. swan

Öneri TEK-ÇİFT KİŞİLİK ÇARŞAF/YASTIK KILIFI

Bütçe: 3000 Filan 3 Yatağa Yeter diye düşünüyorum Eve Çarşaf Seti Almayı Düşünüyoruz Annemlede %100 PAMUK TEK/ÇİFT Lastikli Çarşaf ve Yastık Kılıfı olsa yeterli önerileriz varsa bekliyorum ÖLÇÜLER TEK: 100X200 ÇİFT: 180X200(ÇEKME PAYI İLE BÖYLE NORMAL ÖLÇÜ 160X200) Çift Çarşaf Seti
  5. swan

Öneri 3d Yazıcı Reçineli Tavsiye

Creality HALOT-ONE Resin 3D yazıcı, entegre ışık kaynağına sahip yüksek hassasiyetli reçine yazıcı, güçlü çekirdek ve verimli dilimleme, çift soğutma ile aktif karbon filtre sistemi (CL-60) modelleme yani örn. anime karekterleri yada saksı, gibi şeyler basmak istiyorum bunu almayı düşünüyorum...
Geri