Arama sonuçları: *

1. Lyrox1

Aldığım Monitörde Ölü Piksel Sorunu

Merhaba, Geçtiğimiz günlerde iki tane aynı model monitör satın aldım. Ancak monitörlerden birinde ölü piksel sorunu yaşadım ve değişim için talepte bulundum. Canlı destek ile iletişime geçtim ve bana yardımcı oldular. Fakat işlemi değişim olarak başlatacaklarını söyledikleri halde, bana iade...
  2. Lyrox1

trendyol iade olayı nasıl oluyur

trendyol üzerinden boş kasa alacam fakat beğenmeme durumum oloabilir istediğim gibi olmayabilir trendyolda iade yapabiliyormuyum iade olayı nasıl oluyur
  3. Lyrox1

bynogame güvenilir mi?

byno game güvenilir mi? kodu hemenmi veriyor
  4. Lyrox1

e posta adresini değiştirme

merhaba ben bir pubg mobile hesabı satın aldım email bağlı ben bunun adresini değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirim örnek [email protected] düzenlemek istediğim [email protected] misal dedim nasıl yapabilirim
  5. Lyrox1

game satışta hesap alma süreci nasıl oluyur acil lazım

merhaba ben bir hesap satın alacam adam e postasını verecek pubg hesabının bende tel ekliyecem 2 aşamalı doğrulamayı acacam eğer gözüktüğü gibi çıkmazsa paramı geri alabiliyormuyum
  6. Lyrox1

item satış hesap satın alma

1.soru Merhaba bir PUBG Mobile hesabı alacağım item satış üzeri satıcı site üzerinden satıyor ve tek bağ var ben satın al kısmına girdiğim zaman ne gibi olaylar oluyur 2.soru ben mesela yemin ederimki hesap çalma gibi bir niyetim yok fakat ben hesaba girdiğimde e-posta bağlayıp çalabilirmiym ve...
  7. Lyrox1

sahibinden.com ürün almak anlatırmısınız get nedir iade nasıl yapılır

merhaba ben sahibinden ürün alacam param güvende ile ürün bozuk çıksa yanlış olsa iade yapabilirmiyim anlatırmısınız get olayı nedir
  8. Lyrox1

sahibinden.com dan ürün almak güvenlimi anakart alacamda

ilk defa sahibinden anakart ürün alacam ama güvenlimi güvensizmi önerir misiniz? satıcıyla ne tür alışverişte bulnuna bilirim
Top Bottom