Arama sonuçları: *

1. SneeX

Wraith Krytox 205g0 (10gr) Tekrar Stoklarda

Stoğu bitmişti. Tekrar gelmiş. Klavye modlayacaklar kaçırmasın. 10gr (normal bir kullanıcıysanız) size ömrünüzün sonuna kadar yeter.
  2. SneeX

Amazon Taksit Seçeneklerini Görme

Amazondan ürün alırken taksit seçenekleri hangi aşamada gözükmesi lazım.
  3. SneeX

Çözüldü✓ 4K Rtx2060s mı 5K RX6600

2. el ekran kartı almayı düşünüyorum. Aklımda 6600 ve 2060s var ama 1k az verip 2060 almak mantıklı mı bilemiyorum. ikisi de 8gb
  4. SneeX

Varsa onda var güvenilir bir sitemi

En ucuz fiyatı 7.2k olan redmi note 10s bu sitede 5.7k bana çok normal gelmedi. Size sormak istedim. Diğer ürünlerinde fiyat nasıl bilmiyorum. https://www.varsaondavar.com/urun/xiaomi-redmi-note-10s-128-gb-8-gb-mavi
  5. SneeX

MSI Pro MP221 2. el kaç TL eder?

Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum bir sorunu yok. Kaç TL eder? 60Hz yazıyor fakat Nvidia denetim masasından 75Hz yapabiliyorsun https://www.epey.com/monitor/msi-pro-mp221.html
  6. SneeX

MSI Aero ITX GT1030 kaç TL eder?

Kart yaklaşık 2 yıl oyun oynamak (VALORANT, CS:GO, R6) için kullanıldı. Kutusu yok ve yaklaşık 1 yıldır bir kutuda. Kaç TL eder? Daha önce de sormuştum o zaman 1k önermişlerdi.
  7. SneeX

Daha hızlı ürün satma

Sarı siteden veya herhangi başka sitelerden bir ürün satmayı hızlandırmak için neler yapılabilir? (doping dışında)
  8. SneeX

Msi Aero Itx Gt1030 Kaç Tl Eder?

Ekran kartı 2.5 yıldır valorant,cs.go gibi oyunlar için kullanılıyor garantisi yok faturasını belki bulabilirim kutusu da yok kaç tl eder?
  9. SneeX

Yurtiçi kargo teslim

Kargom evde olmadığim için teslim edilmedi diye mesaj geldi ve mesajda 1 iş günü sonra subeden alabilirsiniz yaziyordu ama yurtici kendi sitesindr direkt teslim alabiliyorsunuz demisti ve diger kacirdigim kargolarıda gününde alabiliyordum bu nasıl olur acaba
  10. SneeX

Toplama bilgisayar mı hazır sistem mi?

Toplama bilgisayar mı almalıyım yoksa kampanyalı hazır sistem mi beklemeliyim. Fiyatlar çok değişken
  11. SneeX

PC Bıleşen Fiyatları

Pc parçaları ne olur özellikle ekran kartı fiyatları artar mı azalır mı? Bu indirimlerden yaralanmalı mıyız? Şahsen ben düşeceğini zannetmiyorum
  12. SneeX

Ekran Kartı İndirimleri Olur Mu?

RX 6500 XT ve Gtx 1650 gibi giriş seviyesi ekran kartlarına yine indirim gelir mi ? Ayrıca geçenlerde gamin.gen de cikan 9.5klik rx6500xt ve 7.5klik gtx1650 gibi sistemler yakin zamanda çıkar mı
Top Bottom