Arama sonuçları: *

1. korro

Yardım İtopya'da monitör değişimi nasıl oluyor?

Selam, İtopya'dan Philips Evnia 27 inç monitör aldım ve henüz kargoda. Acaba ölü piksel falan çıkarsa direk değişim yapıyorlar mı yoksa servise mi gönderiyorlar? 1-2 ölü piksel için dahi değişim olur mu? Ben indirimli ve taksitli aldığım için iade değil de birebir değişim isterim bunu kabul eder...
  2. korro

Sahibinden.comda Deniz B. adlı kullanıcı güvenilir mi? Tanıyan varmı?

https://www.sahibinden.com/arama?userId=a08gU1LK2zPXexzQUkCodCw Bu Deniz B. adlı kullanıcı güvenilir midir? Bilen tanıyan var mı? Adam istanbul pendikte ben çanakkaledeyim ve paramgüvende yapamam diyor ne dersiniz?
  3. korro

Esenyurt Gamer World'ün yeni adı Ventus PC olmuş gibi?

Esenyurttaki bozuk parçaları yeni gibi satan Gamer World'ü duymuşsunuzdur. Şimdi Ventus Bilgisayar olmuş adı sanırım, şu ilandaki resimleri inceleyin camda Gamer World yazıyor. Ahah busted...
  4. korro

Yardım Farklı Nays hesaplarında aynı banka kartı kullanılabilir mi?

Sorum şöyle, ben kendi Nays cashbackimi bu aylık kullandım, ailemden birinin cebine Nays indirip onu kendi banka hesabımla (kartımla) kullanabilir miyim? Yoksa anlar mı Nays sistemi?
  5. korro

Yardım Nays cashback aynı ay içinde ama farklı kampanyalarda 200er lira verir mi?

Pazaramadan 4k'ya telefon aldım, yani 200TL gelecek Naystan. Üstüne Steamden 1k'ya oyun alsam 200TL daha gelir mi? Farklı kampanyalar sonuçta. Nays MH ile görüştüm olur dediler bir de size danışayım dedim. Teşekkürler...
  6. korro

2. elde fatura ve garanti sorunum?

İyiakşamlar, ben geçen hafta Sarı siteden birisinden 4k'ya RX 6600 ekran kartı aldım, 1.5 sene daha garantisi var ve toptancı OXYD bilişim faturalı bir kart. Kartta bir sorun yok şu an, ama ben meraktan OXYDyi arayıp Seri numarasından sordurunca ilkin Baytek Bilişim diye bir yere satıldığını ve...
  7. korro

RX 6600 vs RX 6700??

Aralarında 1,5k kadar fiyat farkı var, sizce hangisi alınır. Render mining falan yapılmayacak sadece 1080p oyun için.
Top Bottom