Arama sonuçları: *

1. C

Yardım Wifi 5 / 6 Adaptör Önerisi Lazım

Masaüstü bilgisayar için 500mbps internete wifi adaptörü lazım , oyun da oynayacağım için kablolu performansı olmasa da ping ve kopma olmaması önemli , wifi 5 veya 6 almam da ona göre farkeder mi önerileriniz nedir ? Bütçe 500 tl civarı
  2. C

Yardım BU SAMSUNG ADAPTÖR ORİJİNAL Mİ ?

Samsung adaptörlerin çakması çok fazla olduğu için trendyol üzerinden trendyol satıcılı bu adaptörü aldım , daha önce samsungun kendi mağazasından almış olduğum adaptöre göre hem küçük hem de üstündeki yazıyolar aşırı dandik duruyor , bu da beni sahte olabileceği hakkında şüphelendirdi , sizce...
  3. C

Yardım UPS KARGOYLA BAĞLANTISI OLAN VEYA YETKİLİ BİRİSİ VAR MI ?

Ups kargo atılan mailleri umursamıyor ve sistemim 1 haftadır ellerinde rehin şekilde duruyor , ismimi adresimi yanlış girdikleri için benim adıma da herhangi bir işlem yapılamıyor herhangi bir bağlantısı veya yetkilisi varsa yardımcı olabilir mi konu ...
  4. C

Yardım Hangi İpad Modelini almalıyım

Bütçe sınırı yok ama fazla da abartmak istemiyorum kalemle birlikte ipad 10. Nesil mi almam mantıklı olur ipad pro mu farkları nedir yardımcı olursanız sevinirim
  5. C

Yardım Asus Pro H560M-C Ürünümün Kötü Paketlenmesi

7 eylül tarihinde hepsiburada indiriminde bu anakartı almıştım fakat ürün paketinde kargoda futbol oynamış kadar deformeler var balonlu poşete bile koymamışlar ve paketini açtığımda anakartın sivri lehimleri poşetini yırtmış servisle uğraşmadan değişim talep edebilir miyim bu 1 eylülden sonra...
Top Bottom