Arama sonuçları: *

1. Rally

6'lı priz lazım yardım

Merhaba arkadaşlar nalburdan 6'lı priz yaptırdım ama sanırım akım korumalı değil 3'ten fazla priz taktığım zaman klavyenin kaplaması metal oradan bile elektrik çarpıyor ne önerirsiniz bunu buldum...
  2. Rally

Mx6 8 gram mı- thermal grizzly aeronaut 7.8 grammı

Son günlerde çok işlemci sök tak yaptım elimdeki noctua macun bitti ve birkaç işlemim daha var birkaç bilgisayar için n11 de 100 TL kupon num var bu 2 sinden hangisi tercih edilmeli
  3. Rally

İnci hesap Xbox wireless kontrol

İnce hesapta 100 adet stok var sanırım 2100 liradan verecek kaçırmayın
  4. Rally

İnce Hesap Xbox Wireless Kontrol Gaming Gecesinde

Geçen hafta 2100'e vermişti tekrardan indirimde olacak kaçıran varsa kaçırmasın
  5. Rally

İnce hesap iade sistemi nasıl çalışıyor

Merhabalar dün akşam �nci hesaptan 6800 ekran kartı aldım xfx'in ama kullanan arkadaşlarım tavsiye etmiyor nasıl iade edebilirim bunu paramı geri alabilirim
  6. Rally

ekran kartıma termal ped arıyorum

asus tuf 3070 ekran kartıma termal ped arıyorum ne tavsiye edersiniz ve nerden alabilirim
  7. Rally

m2'de dram olup olmadığı nasıl anlaşılır

Merhabalar dün internet üzerinden bu ürünü aldım ama bu drem olaylarının hiç bilmiyorum ve çok duydum acaba bu üründe Drem var mıdır varsa yoksa önemi nedir https://www.hepsiburada.com/kingston-500gb-m2-22x80mm-pcie-40-nvme-ssd-snv2s500g-p-HBCV00002X22KY?url_src=and-product-detail
Geri