Arama sonuçları: *

1. SadeceBirisi.

Kendi telefonumdan indirim olmuyor(yemek sepeti)

önceden 130tl ye 2 pizza geliyordu sonra 180 oldu sonra 215 şimdi kupon yok hamburger içinde 400 e 100 var o da yetmiyor Not. Kendi telefonumda yeni numara/mail ile açtığım hesapta olmuyor ama babamda oluyor
  2. SadeceBirisi.

Amazon uzaktan çalışma hesabı diye bir şey var mı!

Hocalarım benim konumda bi kız vardı bana şimdi Amazon çalışma hesabı fln diyor hesabımı verim diyor girersem bir şey olur mu 1720528469
  3. SadeceBirisi.

Taş kırma çivisi ucuz yollu ve barut

Hocalarım ben bir taşa delik açıp içerisine kendi yaptığım barutu döküp patlatacağım tam ölçülerinde anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim. Asıl konuya gelirsek şimdi bu taşı ufak çatlatmam lazım bu taşı en ucuz hangi çivi ile çatlatabilirim ? Bide bu barutun etkisinde kalmamak için ne kadar...
  4. SadeceBirisi.

HOPİ hesabım askıya alınmış

akşam razer gold alırım dedim bi girdim hesap açılmıyor hesabı bu gün açıp bir arkadaşın qr koduyla 500 puan +10 bi yerden aldıydım 1711736874 up up 1711737790 @K1NGO82
  5. SadeceBirisi.

Trendyoldan aldığım ürünün satıcısı silinmiş ürün gelmedi

trendyoldan toplu bi alışveriş yapmıştık trendyoldan siparişlerim kısmında gözükmüyor ama mailde ''siparişini aldık '' olarka mail geldi. bide mailden gidince satıcı profili gözüküyor ama üründen bakmaya çalışınca sonuç bulunamadı diyor. para iadesi oldu mu bilmiyorum ama diğer ürünlerde...
  6. SadeceBirisi.

Huwai psmart 2019 ekran tavsiyesi

hocalarım babamıneski telefonu evde yedek bulunsun diye ekranı değişecek kaliteli ekran önerilerinizi bekliyorum. telefoncuya götür o takar diyen yorumlar gelmeden 2/3 ay içinde mürekkep akması garanti olan ekranı kullandıkları için öyle bir seçenek yok
  7. SadeceBirisi.

Midasbuy uc yükleyemiyorum(Pubgm)

hocalarım yarım saattir deniyorum hem kredi kartıyla hemde ticari kartla olmuyor. @Kürşat Kütükçü @M.A.Y. ama zenci @K1NGO82 @F4IRFL4Y @blackjacktr @Çaylak Forumcu bide bildiğiniz biyer varmı ucuza gelen bn yeni hesap açıp 24tl lik uc yi 12tl yaparak kasıyordum aynı şekil 48tl lik uc yide 24...
  8. SadeceBirisi.

Hb sıfırdan farksız ürün ne oluyor?

https://www.hepsiburada.com/apple-iphone-13-128-gb-apple-turkiye-garantili-sifirdan-farksiz-urun-p-hbcv00004zaycr piyasadan 1k daha ucuz ve visa kampanyasıda var diye biliyorum 1 k da ordan iner 35k oluyor @Makca42 hocam sizce tercih etmeli miyiz ?
  9. SadeceBirisi.

esnaf vergi ödemeden cihaz alması

hocalarım bu durum hangi şartlarda geçerli yada böyle bir şey var mı ? @Kürşat Kütükçü @M.A.Y. ama zenci @ysuflix @john @𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬 @Yavuz Sultan Selim @K1NGO82
  10. SadeceBirisi.

sendeo kargo nasıl? acil!!!1

ilk defa duydum ebebek satıcısı(n11deki) 20 kasım kargoya verme diyor bunu nasıl öne çekebilirim
  11. SadeceBirisi.

12v en ucuz akülü araba tavsiyesi

hocalarım hemen hemen herşeyden oynadıktan sonra sıkılan bi kardeşim var ona akülü araba lazım 4 yaşında erkek ne kadar ucuz olursa o kadar iyi @blackjacktr hocam siz arada belki denk geliyordur
  12. SadeceBirisi.

bu fiyata alınır mı? F310

475 tl ye geliyor daha da düşer mi yoksa alıp geçim mi
  13. SadeceBirisi.

HB/N11 indirim kodu var mı?

@Ckribrahim @blackjacktr
  14. SadeceBirisi.

Valo tabloları 130tl(4.78 dolar)

https://www.hepsiburada.com/astak-valorant-12-parca-mdf-tablo-pm-HBC000013NWDV https://www.amazon.com.tr/valorant-tablo/s?k=valorant+tablo Bu fiyatları görünce şaşırdım almak isteyen olursa kaçırmasın bn yarın alacağım çok güzeller
  15. SadeceBirisi.

Bu site güvenilir mi ?

https://vietnamamigurumi.com/Tg34s?Ge35sd=E.C.P.CoQCjK3NDTOE6IfnKW64ZPpFrBj7qtF0xu7b11bc3PV0UEwmrtSRbBXM2gjQJ4hYciJpUCjas78MsN_ghlTQx4c0JGrWRR-9L0Z7UtaO91A92yib1XCby2LdNejMJCAsluOb43Oh1V-oiIW9BqDiPrIUdYH6bFmOIH3QrV7WF2MzzMfuZpyD-kcqJVbROKEDb0pw2z_9eQY0Z7Y8EoKrSQBDBW20JVKcV6QVNnoUFYoWIN9GCovDHwwjt...
  16. SadeceBirisi.

HP Cf283a uyumlu toner

Tonerden anlamıyorum babam 5tabe alacakmi f/p bildiğiniz varmı?
  17. SadeceBirisi.

Pubg mobile en uygun UC nerden bulabilirim

Şimdiden teşekkürler
  18. SadeceBirisi.

kız arkadaşa alınabilecek hediye

yani bütçe 150 tl fln acil lazım 1683738514 kolye bileklik
  19. SadeceBirisi.

ilk defa alınacak bir hediye

hocalarım bir kız arkadaşa ne alınmalı isminin baş harfi 'M' 1 hafta kadar bir süre yakın olmaya başladık doğum günüde yakın sizce değerli bir şey mi almalıyım yoksa manevi değeri olan bir şey mi hediye etmeliyim? doğum gününü sınıfta kutlarız sanırım sınıfta 11kız 2 erkeğiz sizce abartısız ama...
  20. SadeceBirisi.

Sebepsiz yere siparişim iptal edildi

Bu mausu 99tl iken almıştım https://www.gencergaming.com/performax-gaming-xotran-8-tus-rgb-mouse bir süre ne mail nede başka bir şey geldi bnde da forum üzerinden mesaj attım müşteri temsilcilerini aradım ama belli bir süre geçince (bekleme ekranında) kapatiyorlar @GENCERGAMİNG
Top Bottom