Arama sonuçları: *

1. Wînd

Yardım Klavye mouse önerisi

Arkadaşlar evleniyorum. aktif kullandıgım hyperx 60key klavyede basmayan tuşlar var nasıl tamir olur bılmıyorum tuşlar basıyor ama bazen tekliyor o yüzden yeni klavye ve yeni mouse almak istiyorum bütçe 4 bin vs.
  2. Wînd

Yardım 5 bin tl masa önerisi

maks 5 bin tl masa önerisi lazım
  3. Wînd

Gaming masa önerisi 7.5-8k bütçe

gaming masa önerisi 7.5-8k bütçe
  4. Wînd

Yardım Maks 2800 tl ayakkabı önerisi

bütçe 2800 tl en fazla ayakkabı arıyorum düz taban olur, kalın taban olur her türlü model giyerim var mı öneriniz?
  5. Wînd

Yardım Evleniyorum, kişisel bakım ürünleri ve traş makinası önerisi lazım

Arkadaşlar nasipse yazın düğünüm var. 25 yaşındayım ve şu yaşıma kadar elime ne geçtiyse kullandım fakat şimdi güzel F/P ürünler almak istiyorum. En iyi (F/P) deodorant - rollon - parfüm - traş makinası önerileri lazım. Sizlere güveniyorum sağ olun.
  6. Wînd

Yardım Maks 50 bin TELEVİZYON önerisi

Arkadaşlar selam televizyon önerisi lazım çeyiz için bütçe maks 50 bin o da taksit için
  7. Wînd

Yardım EVLİLİK ALIŞVERİŞİ ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

Arkadaşlar Allah'ın izniyle seneye evleneceğim BEYAZ EŞYA kısmını OCAK ayına girmeden halletmek istiyorum. Kredi Kartına 9 taksitle BUZDOLABI - ÇAMAŞIR MAKİNASI - KURUTMA MAKİNASI - TELEVİZYON almayı düşünüyorum. Beyaz eşyalar ARÇELİK veya BOSCH olması daha iyi olur diye düşünüyorum tabi...
  8. Wînd

7500 tl oyuncu koltuğu önerisi

Arkadaşlar merhaba maximum 7500 TL bütçem var önerilerinizi bekliyorum. XDrive ANKA sizce nasl?
  9. Wînd

max 5000 tl wireles kulaklık önerisi

başlıkta ne yazıyorsa o arkadaşlar max 3500 tl bütçem var, wireless güzel bi kulaklık arıyorum. rek oynuyorum - normal oynuyorum - film müzik her şey
  10. Wînd

Sizce klasik saat mi yoksa akıllı saat mi?

Arkadaşlar nişanım var ve saat alacaklar bana. Sizce akıllı saat mi almalıyım (watch 10 serisi) yoksa normal klasik saat mi (Jacques Philippe) Hangisi daha mantıklı olur? Watch serisi ömür boyu gitmiyor gereksiz diyen var Klasik saat mantıksız o kadar para harcamak diyen var KARASIZ KALDIM
  11. Wînd

400 TL Gamepad önerisi

Arkadaşlar selam elimde logitech g710 var kablosuz gamepad fakat R2 VE L2 tuşları tutukluk yapıyor çözümünü bulamıyorum o yüzden gamepad bakıyorum. Kablolu PC'de kullanabileceğim gamepad arıyorum önerisi olan var mı maks 400 TL
  12. Wînd

Taşınabilir harddisk önerisi arıyorum

Arkadaşlar selamlar taşınabilir harddisk önerisi arıyorum bütçem en fazla 3k TL 4 TB olursa çok iyi olur.
  13. Wînd

Öneri İphone 14 pro max ve 11 için şarj adaptörü önerisi

Merhaba arkadaşlae. Orjinlal apple 20w şarj adaptörü mü alayım yoksa başka öneri var mı? Bütçe şuan 300 TL, indirimde orjinal adaptör bu fiyata düşüyor
  14. Wînd

Öneri Fiyat performans ütü önerisi

Maksimum 1200 TL ütü önerisi var mı ? Çok anlamıyorum ben o yüzden bu iyidir diye atarsanız sevinirim
  15. Wînd

1500 TL akıllı saat önerisi

Arkadaşlar selam, 1500 TL bütçe ile akıllı saat bulabilir miyim? Gelen aramaları, mesajları gösteren bir şey çıkar mı? Bu sorular belki absürt gelebilir ama inanın hiç bilmiyorum anlamıyorum saat işlerinden bulunabilir mi böyle bir şey?
  16. Wînd

Televizyon önerisi ama açıklama önemli

https://www.evkur.com.tr/samsung-ue-65au7000uxtk-163-cm-4k-uhd-smart-hdr10-bluetooth-dahili-uydu-alicili-led-tv Arkadaşlar selam. Aileme televizyon hediye etmek istiyorum fakat bunu kredi kartsız taksite böldürebileceğim yerden almam gerekiyor. En mantıklısı Evkur. Evkur üzerinden...
  17. Wînd

En ucuz f/p akım korumalı uzatma kablosu önerisi

Bütçe 150-200ü geçmez. Bilgisayar aldım, ona göre de bi priz almalıyım. En az 4lü olmalı
  18. Wînd

❌İndirim Bitti! Zotac 4070Ti 19.615 TL

https://www.vatanbilgisayar.com/zotac-geforce-rtx4070ti-trinity-12gb-gddr6x-192bit-nvidia-ekran-karti.html 1677266594 @whisper snow
  19. Wînd

🔥İndirim GSKILL 32GB (2x16GB) DDR5 5200MHz CL36 1.20V Dual Kit Ram 2880 TL

https://www.vatanbilgisayar.com/gskill-32gb-2x16gb-ripjaws-s5-siyah-ddr5-5200mhz-cl36-1-20v-dual-kit-ram.html
  20. Wînd

🔥İndirim Gigabayte b650m ddr5 anakart 3615 TL

https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-b650m-ds3h-1-0-amd-b650-soket-am5-ddr5-6400mhz-oc-m-2-anakart.html İhtiyacım vardı çöktüm, ihtiyacı olan alabilir.
Geri