Arama sonuçları: *

1. Wînd

Yardım Sizce bu sistem ne kadar eder?

[H3 id='Asus+TUF+Gaming+VG27AQ+2k+165+hz+ps+monitr']Asus TUF Gaming VG27AQ 2k 165 hz ıps monitör[/H3] Zotac 4070ti ekran kartı Gigabayte b650m anakart Gskill ripjaws 5200 mhz ddr5 ram 2x16 Amd 7600x işlemci Cooler master liquid 360 sıvı soğutma Gigabayte 850w psu Kingston fury 1tb m2 ssd Antec...
  2. Wînd

Yardım SEPETİMDEKİ ÜRÜNLER NASIL

Sizce ürünler nasıl? Bu fiyata daha iyisi varmıdır 5500 kahve makinadıda alacağım link varmıdır inidirimde
  3. Wînd

W75 iyi mi bu paraya daha iyisi var mı

Klavye konusunda çok konu açtım belki de ama bir türlü net bilgi alamadım. https://wraithesports.com/products/wraith-w75-analog-klavye-founders-edition-on-siparis BU klavye nasıl bu bütçeye daha iyisi var mı ?
  4. Wînd

8 bin tl bütçe var ekteki kablosuz klavye ve mouse iyi mi daha iyisi var mı?

Akko 8khz klavye Mchose 8khz mouse Bütçem 8 bin sizce daha iyi bir şey alınır mı? Kalite arıyorum
  5. Wînd

Yardım Marka takıntılı olmalımıyız?

Arkadaşlar hem kablosuz mouse hem klavye almak istiyorum, öneriler sonucunda MCHOSE markasını bir çok kişi önerdi hem klavye de hem mouseda… Hyperx, steelseries, asus, msı gibi markalarında ürünleri var sizce ne yapmalıyım Yardımınız gerekiyor Bütçe 6k
  6. Wînd

Yardım F/P Televizyon - F/P ve kaliteli Kablosuz Klavye + Mouse önerisi alınır

Televizyon için 20 maksimum 30 bin tl bütçem bulunuyor Klavye ve Mouse için toplam 5 - 5.5k verebilirim onu da taksitlendirerek düşünüyorum. Sağlam klavye ve mouse gerçekten lazım şuan 60 key Hyperx kullanıyorum A harfi basmıyor alacağım klavyede basmama olmasını istemiyorum. Mouse ise...
  7. Wînd

Yardım Klavye mouse önerisi

Arkadaşlar evleniyorum. aktif kullandıgım hyperx 60key klavyede basmayan tuşlar var nasıl tamir olur bılmıyorum tuşlar basıyor ama bazen tekliyor o yüzden yeni klavye ve yeni mouse almak istiyorum bütçe 4 bin vs.
  8. Wînd

Yardım 5 bin tl masa önerisi

maks 5 bin tl masa önerisi lazım
  9. Wînd

Gaming masa önerisi 7.5-8k bütçe

gaming masa önerisi 7.5-8k bütçe
  10. Wînd

Yardım Maks 2800 tl ayakkabı önerisi

bütçe 2800 tl en fazla ayakkabı arıyorum düz taban olur, kalın taban olur her türlü model giyerim var mı öneriniz?
  11. Wînd

Yardım Evleniyorum, kişisel bakım ürünleri ve traş makinası önerisi lazım

Arkadaşlar nasipse yazın düğünüm var. 25 yaşındayım ve şu yaşıma kadar elime ne geçtiyse kullandım fakat şimdi güzel F/P ürünler almak istiyorum. En iyi (F/P) deodorant - rollon - parfüm - traş makinası önerileri lazım. Sizlere güveniyorum sağ olun.
  12. Wînd

Yardım Maks 50 bin TELEVİZYON önerisi

Arkadaşlar selam televizyon önerisi lazım çeyiz için bütçe maks 50 bin o da taksit için
  13. Wînd

Yardım EVLİLİK ALIŞVERİŞİ ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

Arkadaşlar Allah'ın izniyle seneye evleneceğim BEYAZ EŞYA kısmını OCAK ayına girmeden halletmek istiyorum. Kredi Kartına 9 taksitle BUZDOLABI - ÇAMAŞIR MAKİNASI - KURUTMA MAKİNASI - TELEVİZYON almayı düşünüyorum. Beyaz eşyalar ARÇELİK veya BOSCH olması daha iyi olur diye düşünüyorum tabi...
  14. Wînd

7500 tl oyuncu koltuğu önerisi

Arkadaşlar merhaba maximum 7500 TL bütçem var önerilerinizi bekliyorum. XDrive ANKA sizce nasl?
  15. Wînd

max 5000 tl wireles kulaklık önerisi

başlıkta ne yazıyorsa o arkadaşlar max 3500 tl bütçem var, wireless güzel bi kulaklık arıyorum. rek oynuyorum - normal oynuyorum - film müzik her şey
  16. Wînd

Sizce klasik saat mi yoksa akıllı saat mi?

Arkadaşlar nişanım var ve saat alacaklar bana. Sizce akıllı saat mi almalıyım (watch 10 serisi) yoksa normal klasik saat mi (Jacques Philippe) Hangisi daha mantıklı olur? Watch serisi ömür boyu gitmiyor gereksiz diyen var Klasik saat mantıksız o kadar para harcamak diyen var KARASIZ KALDIM
  17. Wînd

400 TL Gamepad önerisi

Arkadaşlar selam elimde logitech g710 var kablosuz gamepad fakat R2 VE L2 tuşları tutukluk yapıyor çözümünü bulamıyorum o yüzden gamepad bakıyorum. Kablolu PC'de kullanabileceğim gamepad arıyorum önerisi olan var mı maks 400 TL
  18. Wînd

Taşınabilir harddisk önerisi arıyorum

Arkadaşlar selamlar taşınabilir harddisk önerisi arıyorum bütçem en fazla 3k TL 4 TB olursa çok iyi olur.
  19. Wînd

Öneri İphone 14 pro max ve 11 için şarj adaptörü önerisi

Merhaba arkadaşlae. Orjinlal apple 20w şarj adaptörü mü alayım yoksa başka öneri var mı? Bütçe şuan 300 TL, indirimde orjinal adaptör bu fiyata düşüyor
Geri