Arama sonuçları: *

1. Handle

Çalışma Sandalyesi Önerisi

https://app.hb.biz/5PzzVbyr8bP9 Şu tarz sandalye lazım fiyat perfomans olarak kaliteli bişey lazım Yks ye çalışıyorum tüm günüm neredeyse üzerinde geçicek. önerilerinizi bekliyorum
  2. Handle

Öneri BASKÜL ÖNERİR MİSİNİZ

Salona giderken sürekli takip edip kilomu koruyordum ama sporu bırakınca takip edemiyorum. O yüzden şöyle kaliteli uzun süreler gidecek f/p bir baskül önerir misiniz doğru ölçsün en önemlisi o bazıları yanlış ölçüyor çünkü
  3. Handle

AKILLI SAAT ÖNERİR MİSİNİZ

Max 1500 TL olursa iyi olur akıcı 60 FPS amoled ekranı olursa başka bişey istenmem
  4. Handle

BARFİKS BARI ÖNERİR MİSİNİZ

Evde barfiks çalışıcam uygun fiyatlı kaliteli bişey olursa çok güzel olur. Kendi kullandığınız üründen memnunsanız linkini atabilirsiniz
  5. Handle

Apple öğrenci indirimi hakkında

Lise öğrencisiyim 12. Sınıf açıktan okuyorum https://www.tamindir.com/blog/apple-ogrenci-egitim-indirimi_86194/ Burada okuduğum kadarıyla lise içinde geçerliymiş ama yıllardır sadece üniversite için geçerli diye biliyordum bunun aslı nedir lise için de geçerli mi şuanda?
  6. Handle

Zımba teli ve modeli önerisi

Elimde şöyle 2 tane zımba var ikiside aynı teli kullanıyor mavi olanın kutusundaki ölçüler aşağıdadır Şunu buldum uyar mı prime ile ücretsiz kargo galvaniz olduğu için bunu attım ama daha iyisi varsa o da olur kırılır falan dandiktir pek bilmiyorum o yüzden sorayım dedim...
  7. Handle

Yardım Boyner Scotty Kargo Sorunu

Boynerden siparişim SCOTTY ile gönderildi dün evde değildim bugün tekrar dağıtıma çıktı canlı takipten baktım araç benim mahallemin her yerini gezdi bi arka sokağımdan geçip bu arada ben gebzedeyim arka sokağımdan geçtikten sonra buradan taa İzmit'e gitti birkaç saat sonra baktığımda ise bu...
  8. Handle

N11 Uç Uç puan yollayabilicek var mı?

Ya bir 15 20 lira eksik var mı puan olarak yollayabilicek biri mousepad alıcam
  9. Handle

9.99 TL YE BEBE BÜSKİVİSİ KONUSU

Akşam konusu açılmıştı duruyor mu hala e bebekteydi sanırım 400 Gr bisküvi 9.99 du
  10. Handle

KAFEİN ORANI YÜKSEK KAHVE

Spordan önce içmek için alıcam araştırmalarıma göre en yüksek kafeine sahip olan kahve filtre kahve hangi marka önerirsiniz (boykot ürünü olmasın lütfen)
  11. Handle

Yardım hangi kargo şirketini seçmeliyim

Arkadaşlar bu dergiyi almak istiyorum bu sitede iki kargo seçeneği var hangisi daha iyi hangisini seçeyim "kargoist " ve "scotty" https://www.bkmkitap.com/derin-tarih-dergisi-sayi-27-nisan-2024
  12. Handle

ELEKTRİKLİ BİSİKLET VEYA SCOOTER ÖNERİSİ

Günlük okula ve bazen toplu taşımaya ulaşmak için elektrikli scooter veya bisiklet lazım ama karar veremiyorum hangisi daha iyi olur ve o kadar çok model var ki hangisinin alınması daha mantıklı olur yardımcı olur musunuz 1715891098 Yok mu model önerisinde bulunucak arkadaşlar
  13. Handle

Mutfak için tartı önerisi

Mutfak tartısı lazım dpors başladım uygun fiyatlı ksliteli bir ürün önerir misiniz
  14. Handle

Kilo verirsem deri sarkması yaşar mıyım?

98 kiloyum bugünden itibaren fitness a başladım güzel bi vücut yapmayı düşünüyorum deri sarkması yaşar mıyım Boy 180
  15. Handle

Öneri Spor salonu fiyatları ve önerisi hakkında

Ben Kocaeli Darıca bölgesinde yaşıyorum spoa başlıca fiyat sormaya başladım 2 tane premium gayet iyi spor salonuna gitiim biri 3 ay +15 gün hediye +500 lira hedi çeki 6k dedi diğerinin fiyatları pek bilmiyorum Mac fit' in sitesinde 950 TL gibi bir fiyat gördüm bedava neredeyse bu fiyat gerçek mi...
  16. Handle

Yardım Yüzümde ağda yanığı oldu yardım

Agalar ben bi Mallı yaptım hayatımda hiç ağda yapmadım traş olurken dolapta bi ağda gördüm sadece elmacık kemikleri deki tüyleri almak istemiştim bi kaç defa denedim hiç bişey almadı bende attım sonra yüzümü yıkadım yapışkanı bir türlü gitmedi anneme söyledim onun önce yağı falan varmış...
  17. Handle

EN UCUZ DAMACANA SU NEREDEN ALABİLİRİM

Çok seçenek var 4ü tane site var ilk defa alacağım nerden almak mantıklı olur bide bu depozito işi nasıl oluyor
  18. Handle

GARDROPS UYGULAMASINI KULLANAN VAR MI

Uyguna kitap buldum alacağım güvenilir mi kargo bedava diyor doğru mu?
  19. Handle

Bu montun marka modelini bilen var mı?

Her yerde bunu giyen insanları görüyorum otobüs durağında okulda trende dışarıda yolda kafayı yemek üzereyim belediye dağıtıyor da benim mi haberim yok bi tık farklı modelide var her yerde görüyorum marka model bilen var mı
  20. Handle

P&B dan mağazadan teslim

Mağazadan aldığım ürünü iade etmek için ücretsiz kargoyla gönderebiliyor muyum yoksa aynı şekilde mağazaya mı götürmem gerek
Top Bottom