Arama sonuçları: *

1. SencerSof

Öneri TAKİP CİHAZI ÖNERİSİ

Araca takip cihazı koyucam kardeşim sürekli arabayı kaçırıyor ehliyeti yok ceza yiyoruz sürekli. Sesi çıkmayan ucuz yollu konum gösteren bişi lazım şimdiden teşekkür ederim
  2. SencerSof

DALKILIÇ SPOR güvenilir mi?

Aradığım bi ayakkabının stoğu sadece orda var güvenilir mi yoksa işimi garantiye alıp rengini farklı seçip boynerden mi almam mantıklı
  3. SencerSof

Nike Türkiye siparişlerine kapandı mı?

İlk uyarı sitesinden ikinci hata ise mobil uygulamada sepete tıklayınca çıkan hata. Ben şimdi ayakkabı alamaz mıyım Nike dan
  4. SencerSof

Yardım Bu bisiklet jantını nereden bulabilirim ACİLL

Ağalar sa bu bisikleti arkadaşta emanet aldım toplama bisikletmiş her şey çinden gelmiş neyse 1 haftadır bende ben bunu asansöre sıkıştırdı jant yanağı kırıldı acil jantı bulmam lazım nereden bulabilirim Üzerindeki lastik 20x4.0
  5. SencerSof

Öneri Haylou rs4 plus alınır mı?

Bahadır aklımda olan bi saat bu şuan bu model hala alınır mı ayrıca birde rs5 çokmış galiba ama 60fps değil herhalde ekranı gördüğüm kadarıyla. Biraz daha kasıyor gibi sizce hangisini almalıyım birde en ucuz şuan neredem alabilirim
  6. SencerSof

Bu Lorus saat yurt içinde var mı?

Bu saatin yeşilini arıyorum fiyat bilgisi lazım bulamadım yardımcı olucak var mı
  7. SencerSof

Xdrive ANKA vs 15li PLUS

aralarında 500 tl falan fiyat farkı var ikisinden birini kullanan veya bunların ikisinide deneyimleyen arkadaşlar varmı hangi model daha mantıklı ben ankadan yanayım daha geniş duruyor
  8. SencerSof

Hangi telefonumu satmalıyım

Elimde bir adet yurt dışı durumu çok iyi sıfır gibi herşeyi tam direnç kayıtlı redmi note 13 pro 5g 256gb var birde 3 senelik yurt içi redmi note 11 var hangisi ne kadar para eder satmaya değer mi birini satıp ettiği kadar altın almayı düşünüyorum benim kullandığım telefonda redmi note 10 pro o...
  9. SencerSof

Bu sandalyeyi kullanan var mı / sandalye önerisi

Çalışma koltuğu arayışındayım yks ye çalışıyorum yemek sandalyesinde oturuyorum mecburen şuanda baya bel ağrıtıyor şu modeli buldum MILLBERGET https://www.ikea.com.tr/urun/millberget-murum-siyah-calisma-sandalyesi-70489394 Kullanan arkadaş varsa yapabilirler mi yada farklı bir öneriniz varsa...
  10. SencerSof

İndirimlerin olduğu aylar hangi aylar oluyor

Çalışma sanldayesi alıcam seduna thunder pro düşünüyorum bi kaç ay önce 3 bin küsür fiyatı vardı şimdi 5.5 k olmuş yakında indirimler olur mu sizce beklemeli miyim
  11. SencerSof

Çalışma Sandalyesi Önerisi

https://app.hb.biz/5PzzVbyr8bP9 Şu tarz sandalye lazım fiyat perfomans olarak kaliteli bişey lazım Yks ye çalışıyorum tüm günüm neredeyse üzerinde geçicek. önerilerinizi bekliyorum
  12. SencerSof

Öneri BASKÜL ÖNERİR MİSİNİZ

Salona giderken sürekli takip edip kilomu koruyordum ama sporu bırakınca takip edemiyorum. O yüzden şöyle kaliteli uzun süreler gidecek f/p bir baskül önerir misiniz doğru ölçsün en önemlisi o bazıları yanlış ölçüyor çünkü
  13. SencerSof

AKILLI SAAT ÖNERİR MİSİNİZ

Max 1500 TL olursa iyi olur akıcı 60 FPS amoled ekranı olursa başka bişey istenmem
  14. SencerSof

BARFİKS BARI ÖNERİR MİSİNİZ

Evde barfiks çalışıcam uygun fiyatlı kaliteli bişey olursa çok güzel olur. Kendi kullandığınız üründen memnunsanız linkini atabilirsiniz
  15. SencerSof

Apple öğrenci indirimi hakkında

Lise öğrencisiyim 12. Sınıf açıktan okuyorum https://www.tamindir.com/blog/apple-ogrenci-egitim-indirimi_86194/ Burada okuduğum kadarıyla lise içinde geçerliymiş ama yıllardır sadece üniversite için geçerli diye biliyordum bunun aslı nedir lise için de geçerli mi şuanda?
  16. SencerSof

Zımba teli ve modeli önerisi

Elimde şöyle 2 tane zımba var ikiside aynı teli kullanıyor mavi olanın kutusundaki ölçüler aşağıdadır Şunu buldum uyar mı prime ile ücretsiz kargo galvaniz olduğu için bunu attım ama daha iyisi varsa o da olur kırılır falan dandiktir pek bilmiyorum o yüzden sorayım dedim...
  17. SencerSof

Yardım Boyner Scotty Kargo Sorunu

Boynerden siparişim SCOTTY ile gönderildi dün evde değildim bugün tekrar dağıtıma çıktı canlı takipten baktım araç benim mahallemin her yerini gezdi bi arka sokağımdan geçip bu arada ben gebzedeyim arka sokağımdan geçtikten sonra buradan taa İzmit'e gitti birkaç saat sonra baktığımda ise bu...
  18. SencerSof

N11 Uç Uç puan yollayabilicek var mı?

Ya bir 15 20 lira eksik var mı puan olarak yollayabilicek biri mousepad alıcam
  19. SencerSof

9.99 TL YE BEBE BÜSKİVİSİ KONUSU

Akşam konusu açılmıştı duruyor mu hala e bebekteydi sanırım 400 Gr bisküvi 9.99 du
  20. SencerSof

KAFEİN ORANI YÜKSEK KAHVE

Spordan önce içmek için alıcam araştırmalarıma göre en yüksek kafeine sahip olan kahve filtre kahve hangi marka önerirsiniz (boykot ürünü olmasın lütfen)
Geri