Arama sonuçları: *

1. RTX 7090Ti

Basketbol Ayakkabısı Önerisi

650 Liraya kadar basketbol ayakkabısı arıyorum. 42 giyiyorum. Aklıma şöyle bir model yattı, kod ile 620 liraya düşüyor. https://www.sportive.com.tr/nike-renew-elevate-2-unisex-beyaz-basketbol-ayakkabisi-cw3406-101/?integration_renk=N03&integration_beden=8.5 bu nasıldır? başka öneriniz var mı...
  2. RTX 7090Ti

Bu işi yapabilir miyim?

Valorant hesabıma bir süre önce Yağmacı Vandal aldım ve pek hoşuma gitmedi. Bu yüzden hesabımı satmayı planlıyorum. Hesabı 75 TL ye satmayı düşünüyorum. Birde Steam hesabımda 41 TL var. Oyun alacak bir kişi ile anlaşıp 41 tl ye kadar alacağı oyunları hediye edip kartıma 40 tl atmasını...
  3. RTX 7090Ti

RSA Teknoloji Güvenilir Midir?

Kasamı ışıklandırmak için bu üçlü fan setini almayı planlıyorum. Site güvenilir midir? https://www.rsateknoloji.com/urun/gamepower-air-turbine-3in1-a-rgb-fan-set-kit-3x120mm-sessiz-kasa-fani?ref=akakce&v=1.73.7
  4. RTX 7090Ti

Gittigidiyor "Cadde" nedir?

Bu etiketin anlamı nedir?
  5. RTX 7090Ti

Yardım Letgo Konumumu Afyonkarahisar seçiyor Sorunu

Letgoda arama yaparken konumumu her zaman Afyonkarahisar olarak seçiyor. Örnek: İstanbul'da yaşamama rağmen hep böyle oluyor. Sorun nedir?
  6. RTX 7090Ti

Elektrikli scooter önerisi

Hiçbir bilgim yok konuyla alakalı. Amacım şehir içinde kısa mesafelere yürümek yerine bununla gitmek bkz(evimiz yokuşta ve yakın zamanda dedem vefat etti anneanneme gitmek istiyorum ve bu çok yorucu oluyor. Yokuş dik değil rampa gibimsi ama biraz uzun yoruyor insanı) fiyatları ne kadardan...
  7. RTX 7090Ti

Düz renk ayakkabı alıp custom yaptırmak

düz renk ayakkabı olsam istanbulda bu hale getiren bir dükkan var mıdır?
  8. RTX 7090Ti

Yardım oyunalisveris.com Güvenilir Midir?

Bu siteden Valorant Point (VP) almayı düşünüyordum (en ucuz burada) bu site güvenilir midir? https://www.oyunalisveris.com/valorant-point?gclid=CjwKCAjwqML6BRAHEiwAdquMncsCA3wClZqMDi8xBxUMVO4WYrLG4B2iJjjXq8NOXbogvQ82zSH5ZxoCdA8QAvD_BwE
  9. RTX 7090Ti

İtopya Tahmini Kargo Süresi

Bugün kargoya verildi. Tahmini ne zaman gelir? İStanbuldayım.
  10. RTX 7090Ti

Yardım İtopya Çalışma Saatleri ?

Sitede mağazayı tekrar açtıkları yazıyor ama çalışma saatleri gözükmüyor? Şehir dışından inidirim dolayısıyla sipariş verdiğim mouse u (Rival 3) denemeye gideceğim ama çalışma saatlerini bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
  11. RTX 7090Ti

Gaming Gecesi İstek ve Tahminler

Böyle bir konu açmak aklıma esti. Tahminim yok ama Rival 3 ün 250 civarına düşmesini istediğim kesin. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizin istek veya tahminleriniz var mı?
  12. RTX 7090Ti

Hangi Siteden Almalıyım?

İnceHesap ve İtopya’da Steelseries Rival 3 299TL. 2 Sorum olacak 1. En ucuz bu iki sitede mi? 2.Hangi Siteden almak daha mantıklı? Hangisinden daha kısa sürede ve sorunsuz gelir? Şimdiden teşekkürler.
  13. RTX 7090Ti

qp.com Güvenilir Mi?

Bu siteden 24g2u alacağım güvenilir midir? Alışveriş yapan varsa görüşlerini yazarsa hoş olur. 😊
  14. RTX 7090Ti

İtopya Hazır Sistem Ne Zaman Gelir?

İtopya.com dan yakında hazır sistem alacağım. Sitelerinde Hazır Sistemlerin 1 Hafta İçerisinde Kargoya Verildiği "Söyleniyor". 1 Hafta İçerisinde Kargoya Verildiğini Varsayarsak, Benim Sistemim Ne Zaman Elime Ulaşır?
Top Bottom