Arama sonuçları: *

1. bilgisayartechonology

Bit pazarı ucuza buluncak şeyler

Ankara'da bit pazarında ucuza ne bulabilirim elektronik İp 12 ve üstü fiyat tahmininiz nedir Apple watch akıllı saat Airdpos Birde ip 6 veya 7 de olur 8 de Fiyat tahmininiz nedir bunlar için Baktığımda (YouTube da) Orjinal airpods pro 100 tl İp 6s 20-50tl Apple watch herhangi bir model...
  2. bilgisayartechonology

İkinci el iphone alcam nelere dikkat etmeliyim

Bit pazarına gitçem ve ip11 veya daha üst model iphone alcam nelere bakmam lazım 1680440486 @şahin doğan
  3. bilgisayartechonology

itopya webden sipariş verdim elden teslim almak istiyorum

ben dün indirime giren corsair void elite streo oyuncu kulaklığını aldım ve bugün söğütözüne uğrayıp elden teslim almak istiyorum nasıl yapabilirim kargonun gelmesini beklemekle uğraşmak istemiyorum yardımcı olanlara teşekkür ederim 1679124295 @Kürşat Kütükçü
  4. bilgisayartechonology

trendyoldan nasıl ödeme yapılır

nays ile nasıl ödeme yaparım telefon alıcamda
  5. bilgisayartechonology

papara kartı nasıl çıkartabiliri

papara black cart yazıyor altındada black kard iste diyor papara kartını burdanmı istiycem
  6. bilgisayartechonology

Turkcell işlemi gerçekleştiremiyor

65tl ye paket yukluycem ininal kartımdan kartımda 2.34tl var acaba bu yüzden mi paket yüklemiyor 65tl karta yüklesem paketi yüklermi Turkcell
  7. bilgisayartechonology

nays uygulaması ile para kazanmak

bugün nays uygulamasından bankamatikten para yükleye tıkladım iş bankası atm si yakındaydı 20tl yükledim 10tl hediye para verdi hoşgeldin diye bazı arkdaşalar çark tan falan en az 5tl para kazanıyorsun diyordu şimdi kazanla kazana tıklıyorum naysta (hediye nakit para kazandıran harika bir...
  8. bilgisayartechonology

banakanın yaptığı şey

ininal kartıma para yatırıyım dedim deneme amaçlı 10tl yatırdım sonra ekranda 1,16tl işlem ücreti kesilicek dedi onaylıyorum dedim (ininal uygulamasında akbank atm lerinden ücretsiz yatırılıyr diyordu ama neyse ) ekranda hesaba yatan tutar 8,84tl dedi sonra uygulamayı açtım 6,84tl gözüküyor
  9. bilgisayartechonology

Nays Uygulaması Nedir Gereklimi

nays uygulamasını yüklemem lazımmı birde bu uygulamanın avantajı nedir birde içine nasıl para yükleniyor
Geri