Arama sonuçları: *

1. index2i

Yardım Iyzico ile ilgili yardım (taksit)

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-rog-strix-xg259qng-24-5-0-3-ms-full-hd-pivot-ips-380-hz-oyuncu-u-fiyati,929443108.html Arkadaşlar birazdan bu monitörü alacağım. Gaminggende %10 iyzico indirim var ve daha uygun (14700) ancak 3 taksitle 15900 e geliyor. N11 de ise direkt 3 taksit...
  2. index2i

GS Storedan aldığım baskılı forma değişimi

Arkadaşlar kız arkadaşım bana gsstore'dan forma alıp üstüne baskı yapmış ama forma baya küçük geldi. Değişim şansı var mı nasıl yapabiliriz giyilmeyecek kadar küçük yani bi şekil yapmak lazım
  3. index2i

Bu kramponlar orijinal mi? Mrckrampon

Arkadaşlar krampon ihtiyacım var halısaha düzeyinde ama halısaha ayakkabısı da olur plastik çivili de olur. Ben instadan bir sayfa buldum bu kramponlar orjinal mi sahte mi yoksa kaçak mı bilgisi olan var mı? onun dışında krampon önerisi olan var mı...
  4. index2i

Amazon sipariş verdim para çekilmedi

Amazon Türkiyeden HyperX Cloud 2 istedim sipariş verildi sanırım kargoya da teslim etmişler yola çıkmamış henüz ama para kesilmedi hesabımdan bankadan sms onayı falan da istemedi hiç öderken ilginç
  5. index2i

İtopya fiyatlarda yükselme

İtopya'da dün ile bugün arasında %20 fiyat farkı var her şey neredeyse %20 artmış nedeni ile ilgili bi düşüncesi olan var mı?
Geri