Arama sonuçları: *

1. Deysz

Kasa içi dekorasyon önerisi

Gamebooster GB-G3309B kasa kullanıyorum kasa içi dekorasyon yapmayı düşünüyorum yapanlar varsa örnek atabilir veya figür dekor eşyaları tarzlı link paylaşırsanız sevinirim aklımda küçük Legolardan figür yapmak vardı ama Lego fiyatları malum yüksek önerilerinizi bekliyorum.
  2. Deysz

G.Skill 3200 MHz RAM OC yapılır mı?

Merhaba. G.Skill marka 8x2 3200MHz 16CL RAM kullanmaktayım BIOS menüsünden XMP ayarını açtım şu an 3200MHz olarak çalışıyor MHz değerini arttırabilir miyim APU sistem kullandığım için yükseltmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Anakart : ASUS PRİME B450M-K II
  3. Deysz

Kasa hava akışı nasıl olmalı

Merhabalar Kasamdaki fanlar aşırı fazla ses çıkardığı için (kulaklıkla bile rahatsız ediyor) yeni fanlar aldım 5 adet fanım var bunların montajını nasıl yapmalıyım sizce kasam gamebooster gb-g3309b
  4. Deysz

Snowman Kasa Fani Alınır Mı?

Merhabalar linkteki kasa fanını almayı düşünüyorum almaya değer mi kullanan varsa performansı nasıl yazabilir mi veya bu tarz kasa fan öneriniz var mıdır ? https://www.hepsiburada.com/snowman-x120-rgb-kasa-fani-120mm-x-4-fan-kontrolcu-kumanda-p-HBCV00001P44CA
  5. Deysz

Kasa fanı sesli çalışıyor

Arkadaşlar gamebooster gb-g3309b model bir kasa kullanıyorum kasanın soğutmasında bir problem yok fakat ön paneldeki fanlardan biri sesli çalışıyordu onu çıkarmıştım ama şu aralar diğer 2 fanda sesli çalışıyor kulaklık takınca fazla rahatsız etmiyor ama kulaklık yokken bir süre sonra sinir...
Geri