Arama sonuçları: *

1. itsmertkadir

Ryzen Master R5 5600

Arkadaşlar merhaba Ryzen Master uygulamasını araştırdım fakat uygun bir sonuç bulamadım. OC auto, All core Curve Optimizer yaptım fakat böyle mi olması gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  2. itsmertkadir

R5 5600 OC Yapmak mantıklı olur mu

Merhaba arkadaşlar sistemim imza bölümünde yazan sistem işlemcime OC yapmayı düşündüm fakat yapmak mantıklı olur mu, eğer olursa nasıl yapacağım bana yardımcı olacak birisi varsa çok güzel olur. Yapma sebebim oyunlarda daha yüksek fps almak genel olarak OC dışında ayar önerisi vesaire...
  3. itsmertkadir

1500-2000TL Bandında İşlemci Soğutucu Önerisi.

Arkadaşlar merhaba sistemim imza'da bulunan sistem. Stok Fan kullanıyorum ve bu yüzden fanı değiştirmek istiyorum bütçem max 2k Önerilerinizi bekliyorum. Açtığım bi konuda arkadaş bunu...
  4. itsmertkadir

İşlemci Sıcaklık Değerlerim Normal mi? ve MX-6 Macun

Arkadaşlar merhaba öncelikle sistemim imza kısmında bulunan sistem. Bilgisayarı 2023 12 Ekimde aldım ve bakım olarak sadece içerisi çok tozlandığında fanlar vesaire süpürge makinesi ve ıslak mendil yardımıyla temizledim işlemci macunu ekran kartını falan hiç ellemedim. Geçenlerde kasanın içine...
  5. itsmertkadir

İşlemci İçin Hangi Termal Macunu Tercih Etmeliyim

Merhaba arkadaşlar 5 5600 işlemcim var sistemi 2023 ekim başında aldım açıkçası teste vesaire sokmadım ısı değerleri ne durumda bilmiyorum oyunlarda öyle donma takılma yaşamıyorum fakat işlemci fanının alt kısmı vesaire tozlandı söküp temizlemek gerekiyor hazır onu yapacakken işlemci macunu da...
Geri