Arama sonuçları: *

1. chloriN

Yardım NB F80 Masaya Delinerek Nasıl Takılır?

fotoğraftaki gibi masamın arka tarafında aşağıya doğru bir parça var ve maalesef sıkıştırılarak takmam mümkün değil, sağ veya sola da takmak istemiyorum standı. delme işlemi nasıl oluyor? ekstradan bi matkap felan gerekli mi?
  2. chloriN

Yardım Phantom spirit soğutucunun fanı sığmadı

Fotografta belirttiğim gibi ram yüksekliğin dolayi ikinci fan normal yerine olmadi o yüzden kasa fanı tarafina taktık, ghost of tsusima da 100 derece alıyordum stok fanda, simdi 65de max ayarlarda, sizce fani boyle takmak sorun yaratir mi?
  3. chloriN

Yardım cpu soğutucu önerisi

i5 12400f ve ileriye dönük yükseltme yapacağım için işlemci soğutucu önerisi arıyorum, kasam gt301 olduğu için 240mm olmuyor o yüden kule tipi mantıklı geliyor, öneri olmazsa phantom sprit 120se rgb alacağım yarın
  4. chloriN

Yardım phantom sprit 120 se rgb kasama uyumlu mu?

merhaba i5 12400f için yarın phantom sprit 120se rgb alacağım, bütçem sıkıntı değil kasam gt301 olduğu için 240mm desteklemiyor bu yüzden kule tipi soğutucu olarak phantom sprit önerileri oldukca fazla sizin öneriniz varmı? phantom sprit geleceğe yönelik işlemci yükseltme düşüncem olduğu için de...
  5. chloriN

Yardım Soğutucu Alacağım nasıl takacağımı bilmiyorum

Merhaba hafta içi phantom sprit 120 se rgb almayı düşünüyorum, i5 12400f için alacağım ama nasıl takacağımı bilmiyorum taksam bile bağlantı girişleri kasanın arkasındaymış nasıl yaparım hiç fikrim yok 2 senedir cpu macunu değiştirmedim bile, bilgisayarcıya mı götürmeliyim sizce? yoksa kendim...
  6. chloriN

Yardım i5 12400f Soğutucu Önerisi

i5 12400f kullanıcısıyım, bilgisayarı aldığımdan beri 1.5 senedir bilgisayarı hiç temizlemedim, ghost of tsushima oynarken işlemcimin artık 100 derecelere vardığını gördüm, hem macun hemde stok fanı değiştirmek istiyorum, almışken ileriye dönük işlemci değiştirdiğimde de kullanacağım sessiz bir...
  7. chloriN

Yardım DEEPCOOL AK620 Alınır Mı? BİRİ YARDİM ETSİN!

985TL'ye alınır mı? 80 dereceden kaç derece dusürür? Kullanan varmı. Sanırım En iyisi bu. Gt301 kasaya i5 12400f için alıyorum ileride işlemci update edeceğim için bir kere alıp hep kullanmak istiyorum. Daha düşük özellikli soğutucu onermeyin , ileride yukseltecegim için onlar güçsüz...
  8. chloriN

Yardım 1500tl kule tipi soğutucu önerisi

Gt301 kasam var - i5 12400f islemcim İleride i9 vb. Yukseltecegim için şimdiden kaliteli bir soğutucu onerirsiniz sevinirim 80derecelerde ultra oyunlarda.
  9. chloriN

Yardım En İyi Performanslı Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Kasam gt301 ve 240mm desteklemiyor forumlarda belirttiğiniz üzere 120mm yerine kule tipi daha çok soğuturmus. İ5 12400f ve 3070ti kullanıyorum İslemcim Rdr2 , Dying light gibi oyunlarda ultrada 80derecelerde en iyi performanslı kule tipi soğutucu önerinizi bekliyorum (Bütçede sıkıntı yok )...
  10. chloriN

Acil sıvı soğutma önerisi

dying light 2k en yüksek fps de 85 derecelerde işlemci. 3070ti ve i5 12400f var kasam gt301 oldugu için 240mm desteklemiyor ne önerirsiniz? 120mm mi kule tipi mi?
  11. chloriN

ISINMA KONSUNDA LÜTFEN YARDIM!!

beyler dying light oynuyorum 3070ti ve i5 12400f kullanıyorum ama monitör gelmediği içim 1080p 60fpsdeyim televizyonda. fps sınırsız yapınca fanlar çok kullanılıyor ekran kartı 100 kullanıyor (dönüyor) ama monitör olmadıgı için hissetmiyorum ve ısınma artıyor (sıvı sogutma takıcam bu hafta)...
  12. chloriN

Yardım Bu Sisteme Sıvı Soğutma Gerekli Mi? Lütfen Yardım❕

Arkadaşlar sizce sıvı soğutma gerekli mi kasam GT301 ve sıvı soğutucu 240 mm desteklemediği belirtiliyor(ama takan var) 120mm almalı mıyım 240 denemelimiyim yoksa ekstra soğutma gereksiz mi (PC Özellikleri Fotoğrafta) Yorumlarsanız sevinirim Ekstradan; WD_BLACK SN850 7000/5300 MB var (belki...
  13. chloriN

Yardım Sıvı Soğutma İle İlgili Bilgisi Olan Yardımcı Olabilir mi?

Gt301 kasasına 240mm desteklenmediği yazıyor asus sitesinde ama kasa sistem siparişi verildiğinde asus tuf 240mm sıvı soğutucu ekleniyor yani bu soğutucu oluyor demektir. İnce ebatlarda sıvı soğutucu önerir misiniz? Kalınlık olarak bunlardan hangisini göz önünde bulundurmalıyım cok özellik...
  14. chloriN

240mm Sıvı Soğutucu Önerisi

Kasam GT301 ve her 240mm sıvı soğutucu olmuyor (desteği yok) Önerebileceğiniz ince sıvı soğutucu var mı?
  15. chloriN

Yardım Gt301 Sıvı Soğutma Önerisi

ASUS PRIME B660M-K D4 ve Intel 12400F sistemim, kasam ise GT301. Bu kasa için sadece 120mm sogutucu takılıyor olarak gösterilmiş ASUS sitesinde ama 240mm takanlarda var 2K 170Hz monitörde kullanacağım sıvı soğutucu önerir misiniz 3K bütcemi zorlar 2K taraflarında olsa güzel olur
  16. chloriN

Yardım Gt301 Kasasına Sıvı Soğutucu Önerisi

Rtx 3070ti ve intel 12400f sistemim, kasam ise asus tuf gaming gt301 Bu kasa için sadece 120mm sogutucu takılıyor olarak gösterilmiş asus sitesinde ama 240mm takanlarda var fotosu altta. 2K 170hz monitörde kullanacağım Sıvı soğutucu önerir misiniz? 3k bütcemi zorlar 2k taraflarında olsa güzel olur...
  17. chloriN

Max 3K Sıvı Soğutucu Önerisi.

Rtx 3070ti ve intel 12400f sistemim, kasam ise asus tuf gaming gt301 fotosu altta. 2K 170hz monitörde kullanacağım Sıvı soğutucu önerir misiniz? 3k bütcemi zorlar 2k taraflarında olsa güzel olur ama 3k ya kadar önerirsinizde olur. sıvı sogutucu ile ilgili pek bilgim yokda.
Geri