Arama sonuçları: *

1. zerolite

Yardım M2 SSD SICAKLIK AYARI BOZULDU

Dostlar selam, crystaldiskinfo ile ssd sıcaklığını kontrol edecektim ve 57 derece civarındaydı bende normal olarak gördüm sonra üstüne basınca bana böyle bir sekme çıktı ve 50 seçip onayladım sonrasında şuanda 69 derecelerde geziyor sildim falan ama yok yani sıcaklık düşmüyor nasıl düzeltecem...
  2. zerolite

23₺ termal macun ://

Dostlar kaliteli olduğunu vs düşünmüyorum ama böyle idarelik 1-2 ay sıkayım sonra değiştireyim diyecekler olursa bunu alabilir. işin ilginç tarafı bide kocaman adamlar sanırım çimento falan koyuyor içine ben sipariş ettim elime geldi henüz denemedim ama 23₺ kimseyi fakirde yapmaz zenginde yapmaz...
  3. zerolite

Yardım Dark x125 bununla monte edilir mi ?

Dostlar selam, am4 bir ana kartım var b450m-k model. dark x125 kutusundan bu aparat çıktı. Bununla monte edebilir miyim stok soğutucuyu çıkartıp direkt bunu taksam ?
  4. zerolite

Çözüldü✓ F/P sıvı soğutma sıvısı

Dostlar merhaba, sıvı soğutmamın sıvısını değiştirmek istiyorum. ama neye göre değiştirmem gerek onu da tam kestiremedim, bildiğiniz güzel sıvı soğutma sıvısı varsa atarsanız sevinirim.
  5. zerolite

Yardım T6 ULTRA vs DARK FREEZER X125 hangisi daha iyi ?

dostlar hangisini alayım, uyarayım am4 braketim yok yani ekstra 60₺ daha vereceğim https://www.teknobiyotik.com/dark-freezer-x125-2x12cm-frgb-led-fanli-intel-amd-uyumlu-4pin-pwm-baglantili-kule-tipi-islemci-sogutucu-dkccx125.html#!prettyPhoto...
  6. zerolite

Yardım F/p Sivi Soğutma Veya Hava Soğutma

Dostlar merhaba, böyle güzel indirim içeren ürünler vs varsa atar mısınız sistemi serin çalıştıracak bir sogutucu arıyorum büyük bir indirim olursa bütçeyi arttiririm hava soğutma için Max 450 civarı düşünüyorum sıvı soğutmada ne bulursanız atın güzel indirimli olanlardan seçip alırım belki...
  7. zerolite

Yardım Ryzen 5 3600 stok soğutucu oturmuyor

Dostlar merhaba, stok soğutucuyu çıkardım macun vs yeniledim tekrar takmak istiyorum ama vida aşağı ulaşmıyor çevirince vs de uzamiyor ilk defa yaptığım işlemde değil deliğe oturmuyor yemin etmiş sanki bilen var mı nasıl düzeltebilirim?
  8. zerolite

F/P İŞLEMCİ HAVA SOĞUTMA

dostlar merhaba, fiyat performans işlemci hava soğutma veya sıvı soğutma arıyorum, tabii benim bütçeme sıvı soğutma gelmeyeceği için hava soğutma almam gerekecek. bütçe max 400 e çıkabilirim dünkü gibi sıvı soğutma 900 e falan düşerse onlarıda alabilirim. önerilerinizi bekliyorum işlemci:ryzen...
  9. zerolite

Yardım Freezer X127 Fan nasıl?

Arkadaşlar bu işlemci fanı nasıl ? ryzen 5 3600 soğutumu için iyi midir...
  10. zerolite

T6 ultra abartildigi kadar varmış

Arkadaşlar çok abartılıyor zannetmiştim hatta bununla ilgili bir konu dahi açmıştım ve herkes abartıldığından da iyi demişti, evde diğer sistem için soğutucu istemiştim ve herkes bunu önermişti ne kadar derece rahatlar dediğimde 10-15 dendi ancak şuanda tamı tamına 43 derece soğuttu 95 derece...
  11. zerolite

T6 Ultra montaj işlemi nasıl yapılmalı

Dostlar bu güne kadar bilgisayarda bütün parçaları takmayı biliyorum ancak en korktum ve yapmayı beceremediğim iş için sizden yardım istiyorum t6 ultra aldım ancak vida yerleri fanların altında kalıyor bu işlemi yapmak için fanları çıkartmak vs mi gerekiyor daha önce t6 ultra montaji yapmış...
  12. zerolite

Bu T6 Ultra Gerçekten Abartıldığı gibi mi ?

Dostlar bakıyorum da herkes bu soğutucuyu kullanıyor ? fiyatı gayet uygun, ama sormak istediğim soru gerçekten abartıldığı gibi mi ? kullanan arkadaşları bekliyorum...
  13. zerolite

Öneri 1600 AF İçin Soğutucu Önerisi

Arkadaşlar merhaba, bende 1600 AF işlemci bulunan bir sistem var ve far cry 5 vb oyunlarda 92 dereceye kadar çıkıyor. Bunun için sizden soğutucu önerisi almak istedim normalde Arctşc freezer duo alacaktım ancak satışı durdurulmuş sanırım hiç bir sitede yok önerileriniz neler ? bütçe max 400
  14. zerolite

Öneri 1600 AF Hava soğutma

İşlemcim başlıkta yazmakta, geçen günde gönderi açtım ancak tam anlatamadim PSU 600w kasa modeli thermaltake v200 ve işlemci 80 dereceye ulaşıyor bu kasaya sığacak ve psu nün yeteceği soğutucu arıyorum fiyat 300-400 Max 500
  15. zerolite

Ryzen 5 1600 14nm için soğutucu önerisi

arkadaşlar bütçe max 400-500 güvenilir bir yerden olsun işlemci 85 derece civarı oluyor o nedenle almak istiyorum önerebilirseniz sevinirim, iyi forumlar.
  16. zerolite

Öneri Ryzen 5 1600 14nm için hava soğutma onerisi

Arkadaşlar islemcimi yukarıda belirttim işlemci rdr2 gibi oyunlarda 85 dereceyi buluyor stok fan kullanıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
Top Bottom