Arama sonuçları: *

1. freygasm

Sleeve Kablo İçi̇n Tarak Bulamiyorum

Selam, sipariş ettiğim 3sitede iptal edildi siparişim. Bana gpu sleeve kabloları için tarak lazım bu şekilde ; https://www.pttavm.com/16-pin-gpu-guc-kablosu-tarak-plastik-aparat-p-208333498 Nereden bulabilirim? 3d yazıcısı olan varsa ücret karşılığında da alabilirim.
  2. freygasm

Yardım KASA FAN KONTROLCÜSÜNE İHTİYACIM VAR

Anakartımın argb girişleri stabil olmadığı için kontrolcü ihtiyacım var. Elimde hali hazırda olan kontrolcü belirli renkler ve efektler veriyor. Bana kumandalı, mümkünse çok fazla renk ve efekte geçiş sağlayabileceğim bi kontrolcü önerir misiniz lütfen.Rgb olaylarına yeni sardım ve neredeyse hiç...
  3. freygasm

Öneri RGB FAN KONTROLCÜ ÖNERİSİ

Selam arkadaşlar, anakartımda 3pin argb slotu bozuldu ben de kontrolcü ile renk değiştirmek istiyorum şuan kasanın hali hazırda olan psudan güç alan bi kontrolcüsü var fakat sadece nefes alma vs gibi modları var ve sabit yakamıyorum.İstediğim şekilde aydınlatma yapacağım bi kontrolcü önerir...
  4. freygasm

Yardım ARCTIC LIQUID 360 ARGB YANMIYOR

Selam, kasam td500 tüm fanlar birbiriyle senkronize çalışıyordu fakat sabit bi renk yapamıyordum sadece nefes alan geçiş yapan renkler oluyordu. Sonra kontrolcüyi anakartta jrgbye bagladim ışıklar söndü sonra tekrar geldi. Sonra kasayı montajlarken arcticin argbsi söndü. Kısa devre oldugunu...
  5. freygasm

Yardım TD500 FANLAR SABİT YANMIYOR

Selam arkadaşlar, kasamın tüm bağlantıları yapılı hepsi birbiriyle senkronize çalışıyor ama sorunum şu; mesela kasam sabit kırmızı yanmıyor belirli efektler arasında dönüyor veya kırmızı yaptıgımda nefes alan kırmızı şeklinde yanıyor bunu nasıl sabit yapabilirim? Sistemim imzamda yazıyor.
  6. freygasm

KASA RGBLERİM İSTEDİGİM GİBİ YANMIYOR

Selam arkadaşlar, kasamın ışıkları sadece nefes alıcak şekilde veya değişerek yanıyor. Örneğin sadece sarı veya sadece mavi şekilde nefes almadan dümdüz çalışmıyor. RGB çoğaltıcım vs takılı her şey aynı renk yanıyor sistem ama dediğim gibi sadece belirli renkler. Sistemim imzamda yazıyor...
  7. freygasm

Yardım Ram overclock yardim

Belleklerim hynix c ve micron e D9vpp. Stabil bir şekilde 3600-3800mhz yapmak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Anakartim b450 tuf plus işlemcim 5800x3d.
  8. freygasm

5800x3d için sıvı soğutma önerisi

Aklımda liquid freezer ii 240 rgb vardı fakat üst kısma sığıp sığmayacağına emin olmadan almak istemiyorum. Max 2500tl bütçe ile sıvı soğutma öneriniz var mı?
  9. freygasm

Arctic liquid freezer ii 240 rgb msi gungnir 110r kasaya uyar mı

Merhaba kasam msi gungnir 110r, işlemcim 5800x3d almak istediğim soğutucu bu. Merak ettiğim konu yeterli olacak mıdır ve kasanın üstüne doğar mı bazıları radyatörü biraz büyük demiş. Ayrıca bu fiyatlar veya altında daha farklı bir öneriniz var mı..?
Top Bottom