Arama sonuçları: *

1. FarukKG

360mm ile 5700x soğutamıyorum ?

Merhaba 3-4 gün önce CM ML240L Sıvı Soğutmadan Bitfenix Cube 360 a geçtim ısılar azalsın vs diye . Ama 240 mm kullanırken PBO 140W 85 Dereceye Sınırlıyorken 360mm de yine aynı 140W 85 Derece oluyor. yükseltmemin hiçbir anlamı kalmamış oluyor böyleliklede. Montajın doğru olduğuna eminim Kullanım...
  2. FarukKG

Çözüldü✓ 3100 e Bitfenix Cube 360 Alınır mı ?

3100tlye Bitfenix Cube 360 Sıvı Soğutma Alınır mı ? https://www.incehesap.com/bitfenix-cube-360-bfw-aio-360-bb27a-rp-siyah-360mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati-67213/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=vitrin&v=1.99.7
  3. FarukKG

Razer Argb Controller gibi rgb kontrolcüsü varmı ?

Merhaba başlıkta belirttiğim gibi razer argb controller kullanıyorum ve çok memnunum bunun rgb destekleyen (Her portu yazılım ile kontrol edebildiğimiz) versiyonu varmıdır ? Teşekkürler.
  4. FarukKG

Argb Kasa fanı önerisi

Merhaba 3 adet Argb Kasa fanı arıyorum. Bütçem 800-900tl Ring değil fanın motor kısmı ışıklı olanlardan.
  5. FarukKG

Çözüldü✓ Sıvı soğutma böyle zarar görürmü ?

Merhaba 2 gün önce Cooler Master Ml240L aldım öncesinde kule soğutma kullanıyordum. Sıvı soğutma ramlere değdiğinden dolayı üste takamadım. Önde bu şekilde bi sorun çıkartırmı ?
  6. FarukKG

240mm sıvı soğutma önerisi

Merhaba Performax Oasis kasam var. R5 5600G kullanıyorum. 4.7Ghz Ocli halde, şuan snowman T4 soğutucu ile kullanıyorum. stress testinde 82-83 dereceleri görüyor ve 90w çekiyor. 1700-1800 bütçem var ne tavsiye edersiniz ? şu 2si nasıldır ...
  7. FarukKG

Hava soğutmaya fan önerisi

Merhaba kule tipi hava soğutucum için 12cm fan önerisi lazım. Rgb olursa güzel olur olmasına gerek yok ama olmayacaksada sarı vs renkler olmasın fanda. Amazonda noctua redux var 280tlye o nasıldır ? Yurtdışından geliyor çok beklermiyim?
Top Bottom