Arama sonuçları: *

1. G

Yardım Ryzen 5 7500 F İçin kule tipi soğutma önerisi

Arkadaşlar Merhablar Ryzen 5 7500 F aldım kullanalı daha 4 veya 5. gün işlemci valorantta 85 dereceyi görüyor Kasanın yanına elimi koyduğum zaman ciddi anlamda el yakacak sıcaklık oluyor. Şuan bir tane kule tipi soğutma ile kullanıyorum zaten ama kule tipi soğutma yetersiz diyenler var değer...
  2. G

FAN BAĞLANTISI İÇİN YARDIM

Arkadaşlar kasamın fanları çalışmıyor 3 adet rgb fan almıştım 1 tane de kasanın egzoz fanı var fanlar bir türlü çalışmıyor yardımcı olabilecek var mı acaba
  3. G

Fan bağlantısını yapamadım

Arkadaşlar MSI 620 M E DDR 5 ANAKART MEVCUT Asia Horse 3 adet Rgb fan mevcut kasa fan bağlantılarını yapamadım arkada 3 tane 3 pin girişlik fan kablolarını birbirine bağladım fakat power tuşuna bastigimda sadece kule tipinin fanı calisiyor
  4. G

Fan bağlantısı için yardım

Merhaba arkadaşlar kasama 3 tane fan aldım fanlar çalışmıyor sebebi ne olabilir bunların ya
  5. G

KULE TİPİ SOĞUTMA'YI NASIL TAKARIM

Arkadaşlar Merhaba Strong M4 Kule tipi soğutmamı takamıyorum yardımcı olabilecek var mi
  6. G

Sipariş ettiğim kule tipi soğutma hasar almış

Arkadaşlar sipariş ettiğim kule tipi soğutma hasarlı geldi bunun iade talebini oluşturdum iade kesin alırlar demi
  7. G

ACİL KASA FANI ÖNERİSİ

Arkadaşlar kasa fanlarının bir tanesi çok ses çıkarıyor bunun için ne yapmalıyım ? Önerebileceğiniz kasa fanı var mı ? Bide benim kasam Gamepower Darkside ona uyabilecek kasa fanı arıyorum. Kasayı bilgisayarcıya götürsem içinden parça çalma durumu felan olur mu güvenemiyorum arkadaşlar bide...
  8. G

ACİL KASA FANI ÖNERİSİ

Arkadaşlar acil kasa fanı önerisi yapabilir misiniz yukarda 2 tane fan giriş yeri mevcut kasanın önünde ise 3 tane fan girişi mevcut RGB'li düzgün soğutan 5 adet fan lazım
  9. G

KASAMIN FANI ÇOK SES ÇIKARIYOR YENİ KASA FANI ÖNERİSİ

Arkadaşlar Kasamın üst fanında 2 tane yan yana fan bulunmakta kasayı aldığımda içine koymuşlar HIPER HF-12 SESSSIZ 12CM SİYAH bir fan marka modeli budur kasamı incehesaptan almıştım kasanın bir tane fanı kasaya güç verdiğim zaman aşırı ses yapıyor ve fan bazen 1-2 saniye duruyor ondan sonra...
  10. G

Fan önerisi Yapar mısınız ?

Arkadaşlar merhabalar bir tane kasa fanı aşırı ses yapıyor kasa fanını söktüm bugün içindeki tozları komple temizledim. Yine de ses yapıyor yeni bir kasa fanı önerisi Yapar mısınız toplam 5 adet RGB li sessiz çalışan iyi bir soğutma yapan fan seti lazım Gamepower Dark Side Gaming RGB Led Panel...
  11. G

Arkadaşlar merhabalar kasa fanı önerisi yapar mısınız ?

Arkadaşlar merhabalar kasamın güç tuşuna basınca bir fanım aşırı ses yapıyor fanlarımı değiştirmek istiyorum önde 3 adet fan girişi mevcut kasanın yukarı kısmında ise 2 adet fan girişi mevcut iyi bir soğutma yapan sessiz çalışan toplam 5 adet RGB'li fan önerisi yapabilir misiniz ? bütçe şuan...
  12. G

Snowman FAN ALINIR MI ?

https://www.hepsiburada.com/snowman-x120-rgb-kasa-fani-120mm-x-4-fan-kontrolcu-kumanda-pm-HBC00001P44C2 ARKADAŞLAR BU FAN ALINIR MI ?
  13. G

Kasa Fan Öneri̇si̇ Yapabilir misiniz ?

Arkadaşlar Merhabalar kasamın önünde 3 adet fan giriş yeri bulunmakta kasamın daha iyi soğuması için 3 tane RGB fan almaya karar verdim sizce hangi fan almalıyım ? Link ile öneri yaparsanız çok sevinirim. Keyifli Forumlar.
Top Bottom