Arama sonuçları: *

1. İ

Öneri bitfenix ccube 360mm alınır mı?

açıkçaı bir sıvı soğutucuya ihtiyacım var bitfenic cube araştırdığım kadarı ile 3500 tl ye gayet iyi performansı var özellikle de pompaı sayesinde hiç bir kötüü yoruma rastlamadım 4k ya kadar btçem var 360mm radyatör öneri olan var mı...
  2. İ

DEEPCOOL LT 520 VS LS 520S ZERO DARK HANGİSİNİ ALMALIYIM?

HANGİ SIVI SOĞUTUCU İYİ ARALARINDAKİ FARK OLARAK RULMAN TİPİ FARKLI GALİBA DENEYİM VE YA TECRÜBEİ OLAN ÖNERSİN MAX 3000K ÇIKAR BENİM
  3. İ

işlemci soğtucumu hangisi seçmeliyim?

Gametech Freezer Pro HD120 VE YA Dark Freezer X128 DKCCX128 ALABİLİRİM HANGİSİNİ SEÇMELİYİM AM4 R5 5500 İŞLEMCİM VAR BELLİ BİR AM5 GEÇMEYE ÇOKTA İSTEKLİ DEĞİLİM HANGİSİNİ ALAYIM VE YA BU BÜTÇEYE YAKIN ÖNERİNİZ VARMI?
  4. İ

gameforce copper 6 gibi 6 bakır borulu güzel bir işlemci kule tipi soğutucu

işlemci fanı arıyorum yardım edin
  5. İ

Deepcool vs gamepower hangisi daha iyi sizce?

Deepcool LE720 VE GamePower skadi arasında kaldım 2si de bütçeme uygun Ve ikiside 360 mm yardım edin lütfen
  6. İ

Deepcool sıvı soğutucu mu yoksa hava soğutucu mu alayım

Bütçem 2 sinede yetiyor bu yüzden hangisini alacağımda kararsız kaldım lütfen yardım
  7. İ

arkadaşlar işlemci fanı önerebilirmsiniz ?

işlemcim am4 soket tipli r5 5500 isitiyorumki ben r7 78503d ye geçtiğimde bile işe yarayabilsin. biliyorum şu an gerek yok ama ileride var o yüzden almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum
  8. İ

İşlemci Fanı arıyorum?GAMEFORCE COPPER 6 alınır mı?

PowerBoost VK-D502T 650W 80+ Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasam var MSI A520M-A PRO 4600mhz(OC) M.2 AM4 maTX Anakart kullanacağım AMD Ryzen 5 4500 4.10 Ghz 6 Çekirdek 11MB AM4 7nm İşlemci (MPK) işlemcim var sizce GAMEFORCE COPPER 6 uyarmı? Uymuyor diyorsanız bütçeme uygun işlemci fanı...
  9. İ

Pc me uygun işlemci fanı arıyorum

PowerBoost VK-D502T 650W 80+ Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa kullanacağım MSI A520M-A PRO 4600mhz(OC) M.2 AM4 maTX Anakart kullanacağım ne onerirsiniz?
Geri