Arama sonuçları: *

1. AlpacinoTR

Sys fan soketine takılı fanları nasıl kontrol ederim ?

merhabalar 3 tane 3 pinli pwm fan aldım ve pwm fan çoklayıcı yardımıyla sys fan soketine taktım. acaba masaüstünden kontrol etmem için bildiğiniz uygulama var mı ?
  2. AlpacinoTR

Yüksek CFM Değerine Sahip Kasa Fanı Arıyorum

merhaba arkadaşlar 150 tl ye kadar kasa egsoz fanı olarak kullanmak için fan arıyorum önerilerinizi bekliyorum
  3. AlpacinoTR

İşlemcime kule tipi soğutucu arıyorum

Merhabalar 5600x işlemcime 350-400 tl ye kadar kule tipi soğutucu arıyorum. snowman harici önerilerinizi bekliyorum. Kasa ölçüm : Maksimum CPU Soğutucu Yüksekliği 160mm
  4. AlpacinoTR

Snowman T6 Ultra Soğutucu Bozuk mu ?

Her açılışta fan dönüyor ışığı yanıyor ama cpu fan hatası veriyor biosa girip yeniden başlatıyorum sorunsuz şekilde açılıyor ne yapmam lazım ?
  5. AlpacinoTR

Arctic Freezer 34 eSports Tek mi Çift Fanlı mı?

Bu modelin hem tek hem de çift fanlısı var sizce aralarında çok performans farkı var mı ? https://www.hepsiburada.com/arctic-freezer-34-esports-duo-kirmizi-cpu-sogutucu-ar-acfre00060a-p-HBV00000LJQZ7?magaza=Nano-Pazar...
  6. AlpacinoTR

Hangi İşlemci Soğutucu Daha İyi ?

merhaba arkadaşlar size 2 tane işlemci soğutucu göstericem sizce aralarında dağlar kadar fark var mıdır ? sistemim imzamda bulunmaktadır. https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-arctic-freezer-34-esports-duo-cpu-sogutucu-fiyati,462577085.html (gönlüm bundan yana maaş günü kampanyaya...
  7. AlpacinoTR

MSI Core Frozr L vs MSI Core Frozr S

Merhabalar acaba bu iki işlemci soğutucu arasındaki fark nedir ?
  8. AlpacinoTR

Öneri Hangi sıvı soğutucu daha iyi ?

bende r5 3600 işlemci var bildiğiniz gibi oyunlarda falan stok soğutucu yetersiz kalıyor ve ısınıyor bunun sonucundada boost hızlara ulaşamıyor. en yakın zamanda sıvı soğutucu düşünüyorum. Bu ikisi arasında kaldım sizce sırf rgb için 100 tl fazla verip dark alınır mı yoksa hava üfleme kapasitesi...
  9. AlpacinoTR

Kompresör hava tabancası kullanan var mı ?

Aranızda bahsettiğim ürünü kullanan var mı ? varsa memnun musunuz ?
  10. AlpacinoTR

Öneri 3 Tane ARGB Fan Önerisi

merhaba forum üyeleri. kasama üst kısımları için soğutma fanları ve PWM aparatıyla alacağım. PWM aparatına şuan kasamdaki fanlarıda bağlayıp hepsini kontrol edebilirim değil mi ? 200 TL ye kadar olan önerilerinizi bekliyorum :)
  11. AlpacinoTR

Öneri Ön Paneli Açık Kasaya Egzoz Fan Önerisi

Merhaba arkadaşlar bendeki kasa şu ; ben kasamı sizce kaç ayda bir temizlemeliyim ? Üst tarafına 2 tane egzoz fan düşünüyorum. 20-50 TL önerebileceğiniz f/p fan var mı ? 2 tane almayı düşünüyorum.
Top Bottom