Arama sonuçları: *

1. S

Yardım İlk defa termal macun süreceğim help

Arkadaşlar termal macun aldım ilk defa kendim süreceğim teknik açısından biliyorum çok fazla olmayacak katman ne kadar büyük olursa okadar ısınır sorun o fanı söküp termal macunu sürük işlemciyi tekrar takıp üzerine fan takmak bunun için benim gibi acemiler ne yapmalı video flanda atabilirmisniz...
  2. S

Öneri 300 tl termal macun önerisi

Arkadaşlar işlemcim i512440f 70-72 derecelerde çalışıyor oyunlarda ama artık alt tap atınca anlık 80 oluyor 7-8 ay oldu termal macun değiştireli bana 300 tl lik termal macun önerir misiniz? rica etsem k/w olayları var galiba diye hatırlıyorum şimdididen teşekkür ediyorum hayırlı günler.
  3. S

Öneri Max 320tl Macun önerisi

Arkadaşlar i512400f işlemcim için termal macunu almak istiyorum. Fiyatım vs. Başlıkta yazıyor şimdiden teşekkür ederim...
  4. S

Oc'li alınan ekran kartının oc'si silinir mi

Arkadaşlar 2xoc lu 3060 aldım bence çok fps farketdirdigini düşünmüyorum sadece dahada sicaklatiyor bence 2x oc vardi silebilirmiyim hic bir bilgim yok riskli ise hic yapmayacağım
  5. S

Termal Macun Gerekli Mi

arkadaşlar ben pc alalı 7 ay oldu termal macun bitmiştir ama 2ay sonra flan sürebilirim anca fındık sezonundan sonra ağır oyunlarda max 70 derece ekran kartı rdr2 fıvem genelde 60 derece civarında sizce bir sorun olurmu çünkü normal değerler diye biliyorum
  6. S

3060 i512400F termal macun önerisi?

Arkadaşlar max 135 tl termal macun alicam sizce yeterli mi bu fiyat idare eder mi? önerilerinizi bekliyorum
  7. S

Kasa soğuk hava ile temizleme

Arkadaşlar ben kasanin içindeki bileşenleri çıkartıp temizleyemem pek daha yeni aldim 6 ay oldu kalıcı bir pislik birikmeden 6 ayda bir fön makinesi ile soğuk hava tutup temizleyebilirmiyim zararı olurmu?
Top Bottom