Arama sonuçları: *

1. Nquyen

Gigabyte anakart biostan işlemci voltajı düşürme yeri nerede bulamadım

Başlıkta ki gibi biosta bulamadım bu yeri şuan işlemci standart bios ayarlarıyla 1.4 voltajda çalışıyor bunu düşürmek için ne yapmam gerekiyor ? İşlemci ryzen 5 7500f
  2. Nquyen

Yeni bir kasa tasarımı yapacağım.

Merhaba arkadaşlar sunucu kabini alıp içine 2 farklı uzay kasa pc koyacağım bu yüzden dikey sunucu kabinine sığacak raylı uzay anakart montajı yapabileceğim kit almak istiyorum yani anakarti vidalayacagım platform nerden bulabilirim. Ayrıca iki pc tek mouse klavye bağlayacağım bir KVM switch...
  3. Nquyen

Çözüldü✓ H150 360mm am5 montaj

Yeni soğutucu aldım ama nasıl montaj yapacağım bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim. İntelde ki gibi anakartin arkasına bir şey takıyormuyuz ?
  4. Nquyen

Denemek amaçlı bir tane lian li fan sipariş verdim

1 adet sipariş verdim hava akışı ve ses düzeyi istedigim gibi olursa 6 tane daha sipariş vericem. Aranızda kullanan var mı almak mantıklı mı?
  5. Nquyen

Çözüldü✓ Lian li fan alınır mi

Lian li fan almak istiyorum yani 800tl tanesi ve bu fiyata değer mi ? Ayrıca hepsipay limitte 3 ay sonra öde seçeneği çıkmıyor lakin almak istediğim ürün hb satıcılı ve 3 ay erteleme kampanyasına dahil
  6. Nquyen

Kasa fanim soğuk hava veremiyor.

Merhaba Kasamda id cooling xf12025 fan var ve kasanın dışında test ettim arka taraftan mükemmel bir hava esintisi geliyor hatta elimi bile soğuttu lakin bunu kasama takınca hava üflemiyor yani temiz hava alamıyor diye mi üflemiyor çözemedim. Kasam da warcy kasa yani hava akışı çok az.
  7. Nquyen

Arkadaşlar kasam için fan arıyorum.

Selam arkadaşlar. Kasami fansiz kullanıyorum uzun zamandır bu yüzden 120mm fan arıyorum. Warcry kasa kullandığım için 10 tane fan takabiliyorum sessiz ama soğutması iyi olan hem de fiyatı ucuz bir fan istiyorum.
  8. Nquyen

Ag400 ryzen 7 7800x3d soğutur mu ?

Evet arkadaşlar elimde ag400 soğutucu var ve bunu ryzen 7 7800x3d takmak istiyorum. Normal 1080p de oyun oynayacağım bu yüzden soğutma konusunda yeterli olur mu ?
  9. Nquyen

Custom sıvı soğutma fan sayısı

Custom sıvı soğutmada fan sayısı soğutmayı etkiler mi ? Örneğin 5 fan ile 30 fanin arasında çok fark olur mu yoksa arada 1 2 derece mi oynar. Ayrıca coştum da boru sayısı ve borunun mesafesi soğutmayı etkiler mi ?
  10. Nquyen

Kule tipi soğutucu alacağım.

Bugün 18 bin TL ye i5 12400f işlemci 32gb 3200 cl16 ram 500gb ssd 600w kasa H610m anakart Zotac rtx 3060 12gb ekran kartı Kasa topladım ve bu kasaya uygun fiyatlı 1k altı kule tipi soğutucu almak istiyorum. Hangi kule tipi almalıyım f/p olarak ?
  11. Nquyen

Çözüldü✓ Kule tipi sogutucu arıyorum.

Kule tipi soğutucu bakıyorum ama karar veremedim kasam 160mm kule tipi soğutucu destekliyor acil önerilere açığım. Ucuz idarelik değil kaliteli şeyler arıyorum.
  12. Nquyen

Sessiz ve hava soğutması iyi olan fan var mı?

Arkadaşlar hava soğutması iyi olan ve sessiz çalışan bir fan arıyorum 6 adet şuan aklımda lian li var ama sesi nasıl onun bilmiyorum lian li fan kullanan varsa bana yardımcı olursa sevinirim yoksa başka fan önerilerine açığım.
  13. Nquyen

PC kasamı monitörden 5metre uzağa koymak istiyorum.

Arkadaşlar yabancı youtuberlerde filan görüyorum kasayı çok uzak yeri koyup kabloları da uzatıp duvardan geçiriyorlar tabii ben duvardan geçirmeyecegim sadece bu kablolar nasıl uzatabilirin bilgisi olan var mı ya da dönüştürücü alıpta mı uzatıyoruz?
Top Bottom