Arama sonuçları: *

1. enisberberr

Yardım GTA 5 Yüksek Sıcaklık Değerleri?

Merhaba sevgili dostlarım, Sistemimdeki imzam ile aşağıda atmış olduğum değerleri almaktayım. Oturduğum oda genel olarak sıcak bir oda ve bu aralar havalarında çok sıcak olması sebebiyle odam bir tık sıcak... Kasanın hava sirkülasyonunun bazı zamanlarda yetersiz buluyorum fakat taşınmadan...
  2. enisberberr

Yardım Toplam 3 Egsoz Fan mı Yoksa Sıvı Soğutma mı?

Merhaba sevgili dostlarım, Elimde Corsair Spec Delta RGB mevcut. İşlemcim r5 1600AF ekran kartım ise Msi 1660 Super Gaming... Ekran kartı ısısı çok iyi olurken işlemci ısım biraz fazla oluyor öncekine göre... Önceki evde stok fan ile işlemcim max 65 dereceyi görürken yeni evde 72 dereceye kadar...
  3. enisberberr

Yardım USB Masa Fanı Önerisi

Merhaba sevgili dostlarım, Odam pencere açık olmasına rağmen ellerim baya terliyor. Masa fanının bu sorunuma çözüm olacağını düşünüyorum. Bildiğiniz güzel bir fan var mıdır? Çok ses çıkarmayan ve f/p olan bir ürün istiyorum... Bütçe max 100₺. 1596290611 Yok mu bir Allah'ın kulu :D
  4. enisberberr

Yardım Arctic Mx-4 2019 Edition

Merhaba sevgili dostlarım, Dün n11 üzerinden 42₺ ye Arctix Mx-4 termal macununu aldım. Bazı yorumlara baktığımda ürünün orjinal olmadığını söyleyen arkadaşlar var. Acaba ürünün orjinal olup olmadığına nasıl bakabilirim?
  5. enisberberr

Öneri Masa Fanı Önerisi

Merhaba sevgili dostlarım, Havaların sıcak olması ile beraber odam ısınmaya başladı. Ellerim oyun esnasında terlemeye başladı. Fan almaya karar verdim ama hangi ürün daha iyi tam bilemiyorum. Acaba 40-50₺ civarlarında bir fan önerebilir misiniz?
  6. enisberberr

Yardım 50₺ Termal Macun Önerisi

Merhaba sevgili dostlarım, Termal macun almayı düşünüyorum ama hangi ürün daha iyidir bilemiyorum. Yakın zamanda aynı konuda bir arkadaş Arctic mx4 önermişti. Acaba bu paraya alınabilecek en iyi macun hangisidir? Şimdilik aklımda sadece Arctic Mx4 var...
  7. enisberberr

Yardım Soğutucu ve Fan Yeri Değişimi

Merhaba sevgili dostlarım, Öncelikle konunun başlığını ne yapsam bilemedim ama izah etmem gerekirse; 1-) Elimde Corsair Spec Delta RGB kasası var ve ilerde sıvı soğutucu almayı düşünüyorum. Birkaç hafta önce teknoseyir kanalında bir videoya denk geldim ve Corsair Spec Delta RGB de üst tarafa...
  8. enisberberr

Yardım Kasa Fan Hızı Nasıl Ayarlanır

Merhaba sevgili dostlarım, Öncelikle hayırlı sahurlar, Sistemi 10 Nisan da kendim topladım ve sistemi aldığım günden beri kasadaki fan hızı biraz gürültülü çalışıyordu. Bugün bazı sebeplerden ötürü de format attım ve kasadaki fanlardan oluşan gürültü baya baya düştü şimdiki şüphem ise oyun...
  9. enisberberr

Öneri İşlemci Soğutucusu Tavsiyesi

Merhaba sevgili dostlarım, Fiyatının hakkını verecek bir işlemci soğutucusu almayı düşünüyorum. Tavsiye ettiğiniz bir soğutucu var mıdır? ((NOT)) İşlemcim: Ryzen 5 1600AF 65W TDP ve Bütçe max 300TL
Geri