Arama sonuçları: *

1. Goatseb

Yardım Soğutucu montajım doğru mu?

Dün 224xt fan montajı yaptık ama aklıma takılan bir durum var başkasının montajında ramlere hiç temas etmiyorken benim sistemimde fan kısmı ramlere temas ediyor. Bu yüzden fan kısmı soğutucu kısıma göre hafif yukarda kaldı bir problem olur mu? Mavi olan benim kasam. Diğeri ise youtube da...
  2. Goatseb

Çözüldü✓ Yeni macun gerekir mi?

2 ay önce aldığım (1 kere açtım sadece) sistemime 224xt fan takıyorum. Macunu yenileyim mi? Yoksa direk sürülü macunun üstüne mi takayım?
  3. Goatseb

Çözüldü✓ ID Cooling SE 224-XT Boyutları hakkında

Xigmatek master x Asus Prime H610M-K İ5 12400f Bu sistem için https://www.hepsiburada.com/id-cooling-se-224-xt-rgb-4pin-pwm-120mm-ilemci-soutucu-p-HBCV00000U6Y09?magaza=Gelbura&url_src=and-product-detail Bu soğutucuyu aldım sığmama/uymama gibi problem olur mu? Siparişi iptal edip şunu al...
  4. Goatseb

Dark işlemci soğutucu nasıldır?

Hiçbir yerde snowman T5 bulamadığımdan dolayı almayı düşünüyorum. 12400f ile kullanan var mı? Çift fanlı olmasından ötürü ilgimi çekti.
  5. Goatseb

12400f için soğutucu hk.

Aklımda hava soğutucu vardı ama forumdan bir kaç kişinin dediğine göre hava soğutucuların f/p bir yanı kalmamış, 120lik sıvı soğutucu ile fiyatları yakınmış. Almışken sıvı al diyorlar. Önerilerinizi bekliyorum hem hava hem sıvı soğutucu için uygun fiyatlı üzmeyecek bir ürün. 12400f- Prime...
  6. Goatseb

Yardım ARGB CPU Fanı buraya bağlanır mı?

Kasamın arkasındaki bu kısımla kasanın ARGB fanlarını kontrol etme şansım var mı? Anakartım Prime H610M-K. Ve ARGB CPU fanı alsam bağlantısını buraya yapıp renklerini kontrol etme imkanım var mı?
  7. Goatseb

1500TL sıvı soğutucu önerisi?

Max 1500 TL'ye adam akıllı sıvı soğutucu var mı? Onun yerine 600 TL civarlarında kule soğutma (214xt) daha mı mantıklı olur? (12400f-H610M)
  8. Goatseb

ARGB Kasa fanlarını nasıl kontrol edebilirim?

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-gigabyte-rtx3050eagle-8gb-prime-h610m-k-kioxia-500gbssd-16gb-ram.html Bu sisteme sahibim. Anakart sanırım argb desteklemiyor ama kasa gördüğüm kadarı argb. Kontrol etmenin bir yolu var mı?
  9. Goatseb

600TL ye ID cooling 214 den daha iyi soğutucu?

12400f işlemcim var. Bu işlemciye almayı düşünüyorum. Fiyatı 600TL. Bu civarlarda daha iyisi alınabilir mi? 214xt yeterli olur mu?
  10. Goatseb

Autodesk/Adobe programları için kule tipi soğutucu

Aklımda 214xt yada 224xt var. Bunlar autodesk ve adobe programlarında yeterli olur mu? (i5 12400f / Asus prime H610M)
  11. Goatseb

SE 214xt ile Se 224xt arasında fark var mı?

Bu iki soğutucu arasında çok fark var mı? Aradaki farkı vermeye değer mi? İçinden lga 1700 soket kiti çıkıyor mu? Önerebileceğiniz başka 1000TL altı modellerede açığım.(12400f) Kasa:XIGMATEK EN46348 MASTER X Anakart : H610m
  12. Goatseb

Yardım 12400f için soğutucu?

Bu açtığım 2 yada 3. Konu ama hala Karar veremedim. 12400f için bugün soğutucu alacaktım ama ille de rampage dediler. Aklımda Cooler master hyper 212 vardı ama hiç önermem dedi aklım bulandı. Bende kasayı stok fanla alıp çıktım. Stok soğutma yeter mi? Yada kule tipi soğutucu almalıyım alsam...
  13. Goatseb

Öneri Vatan'dan 12400f için kule soğutucu önerisi?

Vatandan 12400f li bir sistem aldım, Montajdan anlamadığım için soğutucuyuda ordan alıp taktırmayı düşünüyorum. Vatan'dan bir soğutucu önerirseniz sevinirim. Sessiz ve performansı iyi olan önerilerinizi bekliyorum. Aklımda CM hyper 212 spectrum var ama sesli diyenler var, soğutması yeterli olur...
Top Bottom