Arama sonuçları: *

1. •KoRkMaZ•

Yardım RGB fan bağlatıları ve anakart kontrolü için destek lazım

selamlar dostlar. ASUS B650M-A II anakartım var. kasanın üstten tuşla kontrolcüsü var. ordan gelen kabloyu psudan gelen rgb kontroller'e bağladığımda fanların yarısını kontrol edebiliyorum yarısı kontrol edilmiyor. ordan çıkartıp 2 pinli bir giriş daha var oraya takınca da yanmayan tarafları...
  2. •KoRkMaZ•

Yardım Dostlar rgb fan takımı ve kontrolu için destek lazım

Asus prime b650 m A-2 anakart var fanları takmamda yardımcı olacak birisi lazım çoğu takılı ancak anakart üstünden renkleri kontrol edemiyorum. Acaba kablolardan birisini yanlış yere mi taktım
  3. •KoRkMaZ•

BU DEĞERLER SİZCE NASIL

buradaki görmek istediğim şey her şey düzgün çalışıyor mu acaba. yorumlarınızı, önerilerinizi bekliyorum sizden ricam. OYUN : CRYSİS 2 REMASTERED PARÇALAR; MSI OPTİX G24C6 23,6'' 144 HZ 1 MS MONİTÖR ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı ASUS PRIME B650M-A II...
  4. •KoRkMaZ•

Yardım işlemciye oc yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz ?

iyi akşamlar dostlar. rtx4070 ekran kartı kullanıyorum. işlemci 1080 p de %10 darboğaz yapıyor. bunu için oc yapmayı düşündüm. sistem yeni toplandı. her şey sıfır. afterburner de kurulu. işlemci değerlerini öğrenebileceğim test yapabileceğim yazılım da önerebilirseniz çok sevinirim. anakart...
  5. •KoRkMaZ•

Yardım arkadaşlar yeni sistem aldım montajı için yardımcı olur musunuz

asus b650 m sabit olarak geldi kasaya güç kaynağı da takılı ama için bazı kablolar çıktı tam mı emin olamadım. daha sonrasında ekran kartı takılacak rtx4070
  6. •KoRkMaZ•

Hangi sıvı soğutma daha iyi

Arkadaşlar bunlardan hangisi daha iyi fiyatları yakın
  7. •KoRkMaZ•

Yardım incelemelerde kullanılan sol üstteki göstergeyi nasıl açarım

iyi günler herkese bu incelemelerde kullanılan ve sol üstte gösterge olarak görünen, psu,işlemci sıcaklığı, ram kullanımı,fps vs gibi değerleri gösteren paneli nasıl açabiliyoruz.
Top Bottom