Arama sonuçları: *

1. MelihSak

Yardım ThermalRight TL-C12W-S V3 Bu fanları sistemimde kullanabilir miyim?

[H3 id='Arkadalar+bu+fanlar+fotoraflarda+belirttiim+sistemimin+st+ksmnda+kullanabilir+miyim+kasa+coolermaster+masterbox+td500v2+white+sanrm+kontrolc+falan+gerekiyormu+ama+o+nedir+nasl+kullanlr+bilgim+yok+yardmc+olur+musunuz']Arkadaşlar bu fanları fotoğraflarda belirttiğim sistemimin üst kısmında...
  2. MelihSak

Yardım ThermalRight TL-C12W-S V3 almalı mıyım?

Arkadaşlar sepetim böyle kasamın üst kısmında kullanacağım için egzoz fan olmalı ve sistemim foto da göründüğü üzere beyaz yapmaya çalışıyorum bu yüzden beyaz olmalı görsellik içinde argb istiyorum anakartım gigabyte b850 eagle ICE bu modelleri kullanabilir miyim veya tavsiye edeceğiniz...
  3. MelihSak

Yardım NZXT F120 120MM 1.909TL YE ALDIM MANTIKLI MI YAPTIM?

Arkadaşlar itopya da indirim vardı piyasa fiyatının altınaydı sanırım bende almak istiyordum çok da araştırmadan yapıştırdım geçtim içime kurt düştü iyi mi ettim kötü mü ettim foto daki kasamın üst kısmı için kullanacağım egzoz görevi görüyormuş chatGPT öyle söyledi rgb konusuna gelince kasayla...
  4. MelihSak

Yardım Bu Hava Soğutucuyu mu almalıyım sizce?

Arkadaşlar beyaz sistem topluyorum ilk foto da şuan ki güncel hali duruyor kasanın içi boş ekran kartı ve soğutma ve 3 adet fanım eksik. neyse asıl konu bu almayı düşündüğüm hava soğutma Thermalright Peerless Assassin 120 Digital White ARGB sorum şu özellikle aldığım beyaz ramlerin üzerini...
  5. MelihSak

Yardım Beyaz sistem hava soğutma tavsiye lazım

Beyaz sistem topluyorum sıvı soğutma sevdamı rafa kaldırıp hava soğutma arıyorum ama şık görünmesini de istiyorum böyle yanarlı dönerli rgbli argbli renklerini falan ayarlayabildiğim ve iyi soğuta bilen hava soğutmalar neler acaba? Ben sadece foto da koyduğumu biliyorum var mı tavsiyeleriniz...
  6. MelihSak

Yardım Arctic liquid freezer III pro 360 indirime girer mi Kasım da?

arkadaşlar bu sıvı soğutucuyu alıcam beklemeli miyim Kasım indirimlerin de fiyatı düşer mi sizce? Kredi kartından sipariş vericem limitim de var satıcı da Amazon da teknobiyotik sipariş geçeyim indirim olursa yakın zaman da iade ederim diye düşünüyorum ama iade almama durumu olur mu acaba?
  7. MelihSak

Yardım Alacağım sıvı soğutma bu kasaya olur mu?

Arkadşlar Coolermaster Masterbox TD500v2 Var bende üst bölümüne Arctic liquid Freezer III Pro 360 ARGB sığar mı? Not:anakart MSİ mag B650 tomahawk wifi
  8. MelihSak

Yardım Cpu soğutucu tavsiyesi lazım 3.500tl

Arkadaşlar uzun lafın kısası bütçem 3.500 tl hava soğutma, sıvı soğutma fark etmez performans manyağıyımdır tipi yonca malphite’a bile benzese performans iyiyse alır geçerim araştırmalarım sonucu şunda en fiyat performans soğutucular bunlar foto da atıyorum diğer tabloysa 14600k 200w dayken...
Geri