Arama sonuçları: *

1. ca.s

Notebook İçin Wifi-Bluetooth Kartı Önerisi

Uygun fiyatlı wifi ve bluetooth özelliği birlikte olan wifi-bluetooth kartı öneriniz var mıdır? Wifi 5 GHz ve Bluetooth 5 özelliğide olsa iyi olur.
  2. ca.s

Maxtor CTG9E Termal Macun Nasıldır?

Nasıldır, alınır mı? https://www.epey.com/termal-macun/maxtor-ctg9e-4-g.html
  3. ca.s

UPS Öneri ve Bir Soru

Elektriğin olmadığı zamanlar için en azında idarelik bir güç kaynağı gerekli. Güç kaynağını bazen taşıyıp farklı aletlerde kullanmam gerekebilir. Bu gibi bir UPS var mıdır taşınabilir gibi? Ya da bu gibi bir güç kaynağı sistemi?
  4. ca.s

Öneri Hangi termal macunu almalıyım?

Thermal Grizzly Conductonaut VS Pullsar Pullwark Metal Series Bu iki sıvı metal termal macundan hangisini tercih etmeliyim? Neden?
  5. ca.s

Öneri Termal Macun Önerisi

Sıvı metal termal macun önerisi istiyorum. TG vs Pullsar'dan hangisi daha iyidir?
  6. ca.s

Yardım Termal Macun Konusunda Yardım

Thermal Grizzly Conductonaut Likit Metal vs Pullsar Pullwark Metal Series Bu iki sıvı metalden hangisini almalıyım? Dayanıklılık, iletkenlik, kullanım ömrü... vs. gibi şeylerde hangisi daha iyidir?
  7. ca.s

TG Conductonaut vs Pullsar Pullwark Metal

Başlıktaki ikisi arasından hangisi daha iyidir? TG 73W/m-K Pullsar Pullwark 128W/m-K Pullsar gerçekten 128W/m-K değerini veriyor mu? Kullanan var mı?
  8. ca.s

Notebook RAM Soğutma

Notebook için RAM soğutucu var mıdır?
  9. ca.s

Termal Macun Resme Buhar Olmuş (MX4 İçerir)

Evet görsellerde de görüldüğü üzere böyle bir manzara ile karşılaştım. İşlemci ve ekran kartının üzerindeki termal macun resmen buhar olmuş. İşlemci ve ekran kartına değen heatsink bakır blokları da aynı durumda. Arctic MX4 kullandım. 1 ay ya oldu ya olmadı değiştireli daha. Böyle bir şey nasıl...
  10. ca.s

Yardım Notebook ODD Yerine USB

Eski notebookum USB 2 portlu ve USB 3 portu da olsun istiyorum. Optik disk sürücüsünün yerine USB 3.0 portu takmak istiyorum. Bunu için caddy aparatlarına baktım ama neredeyse kimse üretmemiş. Bir tek DELL şöyle bir şey üretmiş: Ama bu ürünü de bir tek ebay'da bulabildim. Ebay da Türkiye'ye...
  11. ca.s

Farklı Notebookların Fan Uyumu

Farklı bir notebook fanını başka notebooka takınca çalıştırır mı, çalışmasında güçlük çeker mi? Örneğin bir notebookun fanı 0.2A 5V değerinde olsun. Bu notebooka başka bir notebookun 0.5A 5V değerindeki fanı takılırsa çalıştırır mı, çalışmasında değişiklik olur mu veya orijinal notebooktaki gibi...
  12. ca.s

Fanlardaki Kanat Sayısı

Kaç kanatlı fan daha iyi bir soğutma sağlar, kanat tasarımı nasıl olmalıdır, kanat arttıkça performans her zaman artar mı? Optimum hava akışı için kanat yapısı ve sayısı ne olmalıdır?
  13. ca.s

Yardım En Az Bluetooth 5.0 Destekli Wifi Kartı

Bluetooth kulaklık ile bilgisayardan ses düzenlemesi yapıyorum. Bilgisayardan düzenlediğim sesi dinlemek için oynattığımda ses çok gecikmeli ve eksik geliyor. Bu yüzden en az bluetooth 5.0 destekli wifi kartına ihtiyacım var. Önerileriniz neler?
  14. ca.s

Yardım Bu Kabloyu Nereden Bulabilirim?

Notebook fanı çoğaltmak için çoklayıcı kabloyu nereden bulabilirim? Bu kablo ile iki fanı aynı anda çalıştırır mı notebook, zorlanma olur mu? İki fan hızını da otomatik kontrol eder mi bilgisayar sıcaklığa göre? Bilgisayarın verdiği güç fanlara bölüştürülerek mi dağıtılır yoksa her iki fan da...
  15. ca.s

Notebook Fan Girişi Çoğaltma

Notebook için fan giriş yeri çoğaltıcı kablo var mı?
  16. ca.s

Termal macun önerisi

Fiyat performans olarak hangi termal macun alınır?
  17. ca.s

F/P Termal Macun Önerisi

Fiyat/Performans termal macun önerir misiniz?
Geri