Arama sonuçları: *

1. MasterChief

Çözüldü✓ GAME POWER ALINIR MI

Seçim hakkım olarak 1 —> GamePower Skadi Square 360 ARGB 360mm Cpu Sıvı Soğutma 2–> Segotep BeVere 360 ARGB Siyah Sıvı İşlemci Soğutucusu (AM5 ve LGA1700 Uyumlu İKi seçenek arasında hangisini seçerdiniz veya hangisi performans ve sorun çıkarmayacak kadar iyidir ? (Seçeneklerim bu ikisi...
  2. MasterChief

Çözüldü✓ Acil yardım HELİOS C15 montaj

Arkadaşlar fanların kenarların da bulunan ok >>> HANGİ YÖNE BAKMALI ?
  3. MasterChief

3500 TL'ye sıvı soğutucu önerisi?

Arkadaşlar çok anlamam ama 2 fanlı doğru düzgün bir sıvı soğutucu istiyorum kasamın üst kısmına entegre etmek istiyorum entegre esnasında RAM’lere temas eder mi engel olurlar mı bilmiyorum sistem bilgilerini ve kasanın görselini aşşağıya ekleyeceğim bilen varsa söyleyebilir mi
  4. MasterChief

İşlemciye sıvı soğutucu önerisi?

Sistem bilgilerimi aşşağı da görsel olarak ekliyorum arkadaşlar kasa biraz ufak bugün sıvı soğutucu almak istiyorum yardımcı olur musunuz amd işlemci mevcut 5-5600x
  5. MasterChief

Yardım Sıvı soğutucu önerisi

arkadaşlar selamlar sistem bilgileri görsel de mevcuttur bütçem 3 k kasa uyumlu 240 mm sıvı soğutucu düşünüyorum amd uyumlu yaz sıcaklarında işlemci 70c görüyor çözüm öneriniz varsa açığım
  6. MasterChief

SIVI SOĞUTUCU ÖNERİSİ

Selam arkadaşlar sistem bilgilerim görsel de mevcuttur kasa ve işlemci uyumlu 2 fanlı bir sıvı soğutucu almak istiyorum ama uygun nasıl bulabilirim bilmiyorum bütçe 2500-3000 arası
  7. MasterChief

Sıvı soğutucu önerisi

Bitfenix Nova Mesh NSE-300-KKGSK-RP4A ATX Mid Tower kasa işlemci Ryzen 5 5600x kasa ve işlemci uyumlu sıvı soğutucu almak istiyorum
  8. MasterChief

sıvı soğutucu önerisi ryzen 5 5600x

Selam arkadaşlar sıvı soğutucu önerisi Bitfenix Nova Mesh NSE-300-KKGSK-RP4A ATX Mid Tower kasa işlemci Ryzen 5 5600x stokta sıvı soğutucu kullanıyorum CPU sıcaklığı 60-70 arası 70 i geçmiyor ama kasa ve işlemciye uygun güçlü FPS Arttıran sağlam bir sıvı soğutucu almak istiyorum önerilere açığım
Geri