Arama sonuçları: *

1. K.R.A.T.O.S

Yardım Cpu fan ile gpu nun üst tarafı dip dibe

Dark freezer x123 aldım taktımda ama ekran kartımın üst tarafıyla dip dibeler zor sığdı sorun olurmu
  2. K.R.A.T.O.S

Yardım X123 aldım ama sorunum var yardım

bugün elime ulaştı fan çok kaliteli duruyor gerçekten ama sorn şu ki macun çıkmamış içinden bende cpu nıun pinini yamulturum diye pc ciye yaptırmak istiyorum bunu pc cide iyi bir fiyat çekti biraz düşük bi termal macun seçtim ama sizce derecelerde ne kadar fark yaratır iyi bi macun ile farkı...
  3. K.R.A.T.O.S

Yardım Dark freezer x123 alınır mıı? alternatifleri nelerdir

beyaz bi fan arıyordum ama buda güzel gibi şimdiki fanım çatır çutur ediyor fanı çok berbat bi malzeme yapısı var...
  4. K.R.A.T.O.S

Yardım R5 5600x için cpu fan önerisi

500 700 tl arası olabilir işlemci fanım hem ses cikariyo hemde soğutamıyor underwolt yapmak istemiyorum iyi bi soğutucu önerir misiniz? beyaz olursa tadından yenmez Resimde paylaştım cpu fanımı
  5. K.R.A.T.O.S

Yardım R 5 5600x Beyaz Kule tipi önerisi

Cbs kapalı kullanıyorum işlemciyi ve en ağır ortamda 60 normalde 52 vb gidiyor sorun şu ki cbs kapattığımda pc yavaşladı açarsam 80 lerde geziyor kasa beysz bi kule tipi var ama 5 para etmez 1000 1500 arası öneriniz var mıdır ? Daha yükseğede çıkabilirim arada fark olacaksa
  6. K.R.A.T.O.S

Yardım Bendeki kule tipinden iyi soğutur mu ?

5600x kullanıyorum yükte 83 derece vb gördüm cbs kapattım max 60 oluyor ama performans düştü bunu alsam daha iyi sonuç verir mi ? https://www.amazon.com.tr/dp/B091H99FMB/ref=asc_df_B091H99FMB1725972960000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B091H99FMB&linkCode=asn&psc=1 Bendekinde...
Top Bottom