Arama sonuçları: *

1. K.R.A.T.O.S

Öneri Am5 stok fan kaça satsbilirim

Fan yeniledim artık ihtiyacım kalmadı ilan koydum 300tl ye ama sizce kaç tl eder veya alıcı çıkar mı ?
  2. K.R.A.T.O.S

Öneri Kule tipi önerir misiniz? ?

Beyaz olması daha iyi olur hocalarım bütçe 500tl cikamiykrum ciksam pearless assassin alacağım ikinci elde satcak varsa alabilirim R5 7500f kullanmamtayım
  3. K.R.A.T.O.S

Yardım 7500f için kule tipi önerisi

Ekran kartımı ve konsolumu satışa koydum satılınca 7800xt alacağım ve işlemciminde tam pefirmansında çalışması için stok fandan kurtulmam gerek beyaz bir kule tipi önerebilir misiniz? ?
  4. K.R.A.T.O.S

Yardım Sıvı soğutmamarın arasındaki fark nedir ?

Bu ikisinden birini almak istiyorum hangisi daha iyi olur Bunda argb yok https://www.gaming.gen.tr/urun/560406/thermalright-frozen-magic-360-scenic-v2-360mm-intel-amd-uyumlu-beyaz-islemci-sivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Bunda var...
  5. K.R.A.T.O.S

Yardım Ryzen 5 7500f Sıvı sogutma önerisi

Arkadaşlar ddr5 e geçtim idareten stok fan kullanmamtayım ancak biliyorsunuz ki fena ısınıyor bu havada dahada fena durumda beyaz bi pc diziyorum max 5k sıvı sogutma önerebilir misiniz? uzun ömürlü ve işlemci degişimi yaparsamda gemeceğe dönük olabilirse harika olur 360mm arıyorum
  6. K.R.A.T.O.S

Yardım 7500f için soğutucu önerisi

Matx anakartım var ve ekran kartına temas etmemesi gerek bütcem 1k civarı bryaz öneribiz varmı ve kaç derece olur işlemcim ve
  7. K.R.A.T.O.S

Yardım Bu sivi sogutma iyi midir?

7500f ile kullanacağım https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-rampage-helios-c17-beyaz-argb-360-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,798110557.html#m-gallery
  8. K.R.A.T.O.S

Yardım Cpu fan ile gpu nun üst tarafı dip dibe

Dark freezer x123 aldım taktımda ama ekran kartımın üst tarafıyla dip dibeler zor sığdı sorun olurmu
  9. K.R.A.T.O.S

Yardım X123 aldım ama sorunum var yardım

bugün elime ulaştı fan çok kaliteli duruyor gerçekten ama sorn şu ki macun çıkmamış içinden bende cpu nıun pinini yamulturum diye pc ciye yaptırmak istiyorum bunu pc cide iyi bir fiyat çekti biraz düşük bi termal macun seçtim ama sizce derecelerde ne kadar fark yaratır iyi bi macun ile farkı...
  10. K.R.A.T.O.S

Yardım Dark freezer x123 alınır mıı? alternatifleri nelerdir

beyaz bi fan arıyordum ama buda güzel gibi şimdiki fanım çatır çutur ediyor fanı çok berbat bi malzeme yapısı var...
  11. K.R.A.T.O.S

Yardım R5 5600x için cpu fan önerisi

500 700 tl arası olabilir işlemci fanım hem ses cikariyo hemde soğutamıyor underwolt yapmak istemiyorum iyi bi soğutucu önerir misiniz? beyaz olursa tadından yenmez Resimde paylaştım cpu fanımı
  12. K.R.A.T.O.S

Yardım R 5 5600x Beyaz Kule tipi önerisi

Cbs kapalı kullanıyorum işlemciyi ve en ağır ortamda 60 normalde 52 vb gidiyor sorun şu ki cbs kapattığımda pc yavaşladı açarsam 80 lerde geziyor kasa beysz bi kule tipi var ama 5 para etmez 1000 1500 arası öneriniz var mıdır ? Daha yükseğede çıkabilirim arada fark olacaksa
  13. K.R.A.T.O.S

Yardım Bendeki kule tipinden iyi soğutur mu ?

5600x kullanıyorum yükte 83 derece vb gördüm cbs kapattım max 60 oluyor ama performans düştü bunu alsam daha iyi sonuç verir mi ? https://www.amazon.com.tr/dp/B091H99FMB/ref=asc_df_B091H99FMB1725972960000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B091H99FMB&linkCode=asn&psc=1 Bendekinde...
Geri