Öncelikle merhaba. Msi frozr S modelini satın aldım. Yakında elime geçecektir. İşimi görecek bir soğutucu fakat TDP değerini bulamadım. Sitesinde de göremedim başka sitelerde de TDP değerinin kaç olduğunu bulamadım. Kaç TDP değerine sahip olduğunu bilen kaynak göstererek yardımcı olabilir mi ...
R5 3600 , SAPPHİRE 5600 XT, CORSAİR SPEC DELTA, 550 W +80
Sizce en iyisi hangisi ? Yada kullanan varsa kullanıcı yorumu olursa çok güzel olur.
Arctic Freezer 34 eSports DUO 430 TL
COOLER MASTER Hyper 212 Black...
Bu sogutucu kasama sığar mı tereddütler yaşıyorum. İzlediğim videolarda cidden büyük ve sıkıntı. Kasam corsair spec delta. Kullanan kişiler lütfen yazarbilir mi
Isınma sorunlarım mevcut. R5 3600işlemci, Asus prime b450m-k anakart kullanıyorum. Stok fan soğutucum(wraith stealth) ramlarime ucu ucuna oturuyor. Fotoğraftan bakabilirsiniz. Arctic freezer 34 alırsam uymama, ramden dolayı yerine oturmama gibi bir sorun olur mu ? teşekkürler
Arkadaşlar merhaba. Ryzen 5 3600 işlemcim ve sapphire 5600 XT ekran kartım var. Bu işlemcide stok fanını değişince çok güzel sıcaklık azalmaları oluyor izlediğim testlere göre. Bu konuda ne önerirsiniz ? Hangi soğutucuyu önerirsiniz ?
Gamepower Windruner RGB (250₺)soğutucuyu önerir misiniz ?