Arama sonuçları: *

1. ardaakahs

X123 duo kullanan varmı?

Sorum başlıkta birkaç şey sormak istiyorum.
  2. ardaakahs

Öneri 750TL KULE TİPİ SOĞUTUCU ÖNERİSİ?

Bu bütçede dark x123 duodan daha iyisi varmı? tek fanlı ile arasında 100tl fark var.
  3. ardaakahs

Yardım Soğutucudan çıkan garip ses?

Videodaki göründüğü gibi fan yeni 1 haftalık sürekli bu şekilde dönmeye başlamakta ve ses dönerken hep aynı CPU fan ayarı standartta nedeni nedir? https://streamable.com/7f9yea 1733332814 Videoda ses çıkmamış gibi ses cızırtılı ve biyere sürtüyormuş gibi bir ses
  4. ardaakahs

Molex fan sw led kablosu?

Merhaba fanlarımın normalde kasa üzerinden ışıklarını değiştirme imkanım var fakat sw led kablosunu anakartımın desteği olmadığı için kullanamıyorum bunun için ne tür bir aparat veya hub almam lazım? molex fan olduğunu unutmayın
  5. ardaakahs

Molex fanları için hız kontrol aparatı varmıdır

Sorum başlıktaki gibidir molex bağlantılı fanlar için fan hızı ayarı yapabileceğim bir aparat varmıdır daha doğrusu fanları durdurabilmek için.
  6. ardaakahs

Yardım Kasama ekstra fan takmak istiyorum fakat nereye takacağım?

Kasada egzoz dahil toplam 4 fan var hepsi arka kısımda bir huba bağlı ben kasanın üst tarafına 2 adet fan daha takmak istiyorum fakat girişleri nereye takacağım çözemedim yardım edermisiniz? anakartım: gigabyte b450mk
  7. ardaakahs

Bu soğutucu mid tower kasaya uyarmi?

Thermalright Peerless Assassin soğutucu mid tower kasaya uyarmı büyükmü gelir?
  8. ardaakahs

Öneri 1500Tl kule tipi soğutucu önerisi

Bunu buldum önerir misiniz ve resimdeki kasayla uyarmı...
  9. ardaakahs

Öneri 240MM SIVI SOĞUTMA ÖNERİN

Arkadaşlar max bütçe 2500 tl önerileriniz nedir?
  10. ardaakahs

Thermalright Frozen Notte 240 alınır mı??

Sorum başlıktaki gibi öneri istemiyorum alınır mı??
  11. ardaakahs

Öneri Hangi soğutucu daha iyidir?

Evet tekrardan yeni forum açtım bu konuda son açtığım forumdur :D Attıklarımdan hangisi parasına değer. https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-ak400-white-120-mm-intel-1700p-amd-uyumlu-hava-sogutucu-p-43858?utm_campaign=akakce&v=1.85...
  12. ardaakahs

Hangisini tercih edeyim?

Arkadaşlar lütfen işlemci modelimi sormayın sadece burada bu iki sıvı soğutmadan hangisi daha iyidir onu sormak istiyorum...
  13. ardaakahs

ryzen 5 5500 soğutucu önerisi?

Gerek olmadığını biliyorum fakat kasanın içi aşırı boş gözüküyor bana max 1.5k tl bütçe ile soğutucu öneririmisiniz kule tipi veya sıvı farketmez...
  14. ardaakahs

2. el sıvı soğutucu alınır mı??

Sorum başlıktaki gibidir.
  15. ardaakahs

bu sıvı soğutma alınır mı??

https://www.yamaxstore.com/products/corsair-cw-9060040-ww-hydro-serisi-h100x-240-mm-yuksek-performans-sivi-i%CC%87slemci-sogutucusu?variant=37437706207429&currency=TRY&utm_medium=product_sync&utm_source=google&utm_content=sag_organic&utm_campaign=sag_organic&srsltid=AfmBOor44gIpxgGmK013aPI42UFcte...
Top Bottom