Arama sonuçları: *

1. Z

Termal Macun Yenilemek İçin Tornavida seti Öneri

Dark DKCCT4P Freezer Ultimate Yüksek Performanslı 4gr Termal Macun: Amazon.com.tr termal macun olarak bunu almayı düşünüyorum. artic mx4 önerceksiniz büyük ihtimal ama bilgisayar zaten ısınmıyor pek dark yeterli olcağını düşünüyorum yakın fiyatlarda başka tavsiyeler varsa değerlendiririm asıl...
  2. Z

Yardım fan kontrolcüden kablo fan kablosu çıkmıyor

fan kontrolcusunden fanın kablosunu çikartmak istiyorum temizlemek icin ama çekiyorum çikmiyo küçük bişeyde kırmamak için zorlamiyorum nasil cikartirim
  3. Z

Yardım Kasa fanını yağlama Fanda delik yok

Fanı yağlıcamda etiketi çıkardığımda delik yok bazi fanlarda da boyleymiş çekerek sökülüyomuşta bilen varsa tarif edebilir mi kırmayayım fanı boşa
  4. Z

Kasaya ek fan alsam rgb kumanda ile kontrol edebilir miyim?

Kasanın 1 tane fanı bozuldu ve 3 tane fan almayi düşünüyorum 2 tanesi ekran kartının altındaki yere 1 tanesi üstte bozulan fanın yerine rgb kasadaki fanlardan farklı model fan alsam rgb kumandasiyla kontrol edebilir miyim ?
  5. Z

Yardım Fan böyle yağlanır mı ?

https://i.hizliresim.com/cyoNUp.jpg fanı çıkartamıyorum fan zorlanarak dönüyor konu açtım bunla ilgili herkes yağlamamı söyledi o fanın yuvarlak tarafını arladan içini yağlasam olur mu başka denemedigim kalmadi coronadan dolayi garantiye göndermeyi duşunmuyorum. Foto yukarda
  6. Z

Yardım Fan Ses Yapıyor Sorun ne anlamadım?

Kasanın bir tane fanı zorlanarak dönüyor ses çıkartıyor ama bunu 2-3 günde bir yapıyor yaptığı gün kasayı sesten açamıyorum fanı kulak çubuğu pamuğuyla tozunu kirini aldım elektrik süpürgesiyle fanı döndürmeden tozunu aldım ama hiç bir şey değişmedi kasa eski değil 1-2 aylık kasada 6 fan var...
Geri