Arama sonuçları: *

1. M

Kasa içi Fanların Hız ayarları PWM mi DC mi ?

Merhaba arkadaşlar, Kasa önünde 3 fanım ve arkada 1 egzoz toplam 4 fanım var. Kasa fanlarının tamamını %70 PWM çalışması için ayarladım bios'dan. Ancak öndeki 3 fandan 2si 3pinli, öndeki 1 fan ve egzoz fanım 4 pin. 3 pinli olan fanlarımı kontrol edebiliyorum, normalde internette araştırdığım...
  2. M

Arctic LF II 240mm A-RGB vs Normal

Merhaba arkadaşlar, Corsair 4000D Airflow kasama Ryzen 5 7600x işlemci için arctic LF II 280mm sıvı soğutucu aldım ramlerin boyutlarından dolayı sığmadı o yüzden 240mm alacağım. 1- Arctic LF II 240mm sıvı soğutucularda A-RGB ve Normal arasında CFM değerleri farklı. Hangisini önerirsiniz? RGB...
  3. M

Çözüldü✓ Arctic Liquid Freezer II 280mm Corsair 4000D'e sığmama sorunu

Merhaba arkadaşlar, AMD Ryzen 5 7600x işlemcim için satın aldığım Arctic Liquid Freezer II 280mm sıvı soğutucuyu corsair 4000D (360mm sıvı soğutucu desteği var) kasaya takmak istediğimde ramler ile çakışıyor. 0 olsa bir şekilde hallerdim ama 0.9mm gibi bir fark var arada bunu kapatmak mümkün...
  4. M

Corsair 4000D Kasa için fan tavsiyesi

Arkadaşlar corsair 4000D isimli kasayı satın aldım ancak kendi içinde 1 egzoz 120mm ve 1 tane normal 120mm fan ile geliyor. 2 tane 120mm fan ihtiyacım var, sessiz ve kaliteli bir fan arıyorum. Kendim araştırmalarım sonucunda linkdeki ürünleri buldum. Hangisini önerirsiniz? Bionix olan model...
Top Bottom