Arama sonuçları: *

1. K

R5 5600 ısınmama sorunu

Arkadaşlar ultra ayarlarda LoL oynuyorum islemci hala 30 derece bunda bı gariplik mi var yoksa gerçekten soğuk mu çalışıyor ben 85 dereceleri görüyorlardı onları görünce dedim islemci yanacak heralde ama suanlik normal rainbow indiriyorum bide onda deneyecegim Soğutma : deepcool le520 sıvı sogutma
  2. K

ASrock Anakartta Sıvı soğutma için 5v nerede ?

5 v girişi takacak yer yok anakartta
  3. K

Sıvı soğutma montaj yardım vidalarda sallanma

Merhaba resimde görülen vidalar sallanıyor tam sıkmıyor sıvı soğutma montajı yapıyorum ve kitapçıkta belirtilen doğrultuda ilerliyorum yalnız bu arkadaşlar sallanıyor tam sıkılmıyor 1699611964
  4. K

Sıvı soğutma aldım takarken nelere dikkat etmeli

Deepcool le520 sıvı soğutma aldım R5 5600 islemcime bunu takarken su nokta çok önemli dediğiniz bir husus varmi
  5. K

Sıvı soğutma kaç w PSU ister

Arkadaşlar örneğin deepcool le720 550 w powerim var sistem 450 w felan istiyor hesaplandığımda rx6600 R5 5600 lü sistemim sivi soğutma nin belli bı istediği değer varmidir
  6. K

Deepcool ls720 le 720 ls ve le farkı nedir

Le720 en uygunu görünüyor fark ne olur
  7. K

Termal macun ve sıvı soğutma önerisi 240mm tercihen

Arkadaşlar kasama 240mm sıvı soğutma almak istiyorum kasa deepcool cc65 önde duran 3 fanı olsugu için sıvı soğutmayı tepeye 2 fanli takabiliyoruz sadece bu yüzden bana uygun fiyatlı ama efsane bir sıvı soğutma birde termal macun onerebilirmisiniz
  8. K

R5 5600 e sıvı soğutma önerisi

Uygun bütceli thermalright kule tipi gibi performanslı soğutma sağlayacak önerilerinize acigim
  9. K

Sıvı soğutma önerisi titan veya deepcool le500 bunlar nasıl

Almaya degermi 1500 2k bandında kule tipinden üst performanslı bir şey bulabilirmiyiz
  10. K

ID cooling x240 lite sıvı soğutma mı deepcool kule tipi soğutucu mu ?

Her iki üründe gayet yüksek fiyatlı ürünler 2 k ya yakın fiyatları var hangisi alınır
Top Bottom