Arama sonuçları: *

1. CRØXY

İ5 stok fan ne kadar eder

Elimde i5 13400f var stok fanla kullanıyordum yeterli gelmeyince 360mm sıvı soğutmayla değiştirdim stok fanı satabilir miyim veya ne kadara satarım sıfırdan farksız Van kablo etiketi bile duruyor
  2. CRØXY

Vatan PC ne alınabilir

Pwc çoklayıcı almak için vatan bilgisayar a gideceğim orada ucuza alabileceğim kasada şık duracak bir şey var mıdır
  3. CRØXY

Bunu kablo ne işe yarıyor

Annakartım Asrock h610 m içinden böyle bi kablo çıktı ne işe yaradığını bilen var mı Argb yok diye biliyorum kartta @SadeceBirisi. @Kürşat Kütükçü
  4. CRØXY

Hangi Argb kontrolcüyü almalıyım

Asrock h610m anakartım var ve bana en az 3 portlu bi argb kontrolcü lazım 300 400 arası iyi bi kontrolcü tavsiyesi var mı @Kürşat Kütükçü @SadeceBirisi.
  5. CRØXY

Çözüldü✓ Bitfenix cube 360 montaj

Bitfenix cube 360 aldım fanları birbirine bağlanıyor nasıl halledecek neyi neye takacak anlatır mısınız @Kürşat Kütükçü
  6. CRØXY

Çözüldü✓ bitfenix cube 360 termal macun çıkar mı

başlıktaki gibi bitfenix cube 360 aldım içinden termal macun çıkıyor mu geçen sene bi arkadaş çıkmıyo yazmış ama yeni sitede var gözüküyo aydınlatabilir misiniz
  7. CRØXY

Siyah sisteme beyaz hava soğutucu

Kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum sistemde fazla siyah parça olduğundan beyaz düşünüyorum soğutmayı dediğim gibi sistemi olan varmı yada öneren sizce ne yapayım
  8. CRØXY

13400f için sıvı mı kule tipi mi

13400 f için sıvı mı yoksa kule tipi mi alayım bütçe 2500 100 ekleyebilirim assassin 120 düşünüyorum şuanlık
  9. CRØXY

İşlemci soğutucu önerin çok ısınıyo

İ5 13400 f çok ısınıyo stok fandan büyük ihtimal boşta 65 oluyo bana 1500 1700 iyi performanslı bir soğutma öneriri misiniz kule tipi iyi olur
  10. CRØXY

İd cooling se 214 xt

İ5 13400f için soğutucu olarak is de 214 xt tercih etmeyi düşünüyorum sizce kullanılır mı başka tavsiyesi olan var mı
  11. CRØXY

Acil sıvı soğutma lazım

gençler bütçem 1200 1500 stok fan i5 13400 f ısındığı için sıvı soğutma arıyorum rgb olması ve 2 fanlı olması yeterli en acilinden
Top Bottom