Arama sonuçları: *

1. Peganeo

Öneri ZALMAN ZM-STC8 termal macunu alınır mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm-stc8-termal-macun.html 8.3 W/m-k ısı iletkenliği var. Sizce alınır mı uzun süreli kullanabilir miyim? 50 tlyi geçmeyecek şekilde bu macundan daha iyi bir öneriniz de var mı?
  2. Peganeo

Öneri AMD Wraith Spire mi M200 mü?

Soğutucu fan almayı planlıyorum Spire'in performansı fena değil ama daha iyi soğutma sağlayabilen bir soğutucu almayı planlıyorum. M200 almak istiyorum sizce Spire'den daha iyi performans verir mi?
  3. Peganeo

Vengeance LPX ramleri maksimum kaç MHZ yapabilirim?

İşlemci: R5 3400G - Anakart: B450M-A PRO MAX Ver: 4.32 (ikiside) Şuanda voltaj vermeden 3333MHz CL16 olarak kullanmaktayım APU sistem olduğu için biraz daha sınırları aşmak istiyorum 3600'e alabilirsem sorun olur mu sistem için?
  4. Peganeo

Overclock hakkında yardıma ihtiyacım var

İşlemcim 4.000GHz'de hep 1.45 voltaj çekiyor bunu düşürmek istiyorum ve hızını 4.200GHz yapmak istiyorum nasıl yapmalıyım? 1.35'e kadar denedim stress testinde hep pc dondu. Ve ekran kartınınki.
  5. Peganeo

Vega11 Overclock nasıl yapabilirim?

r5 3400g işlemcim var içinde Vega11 var çok ısınmıyor zaten. Vega11 1400MHz'de çalışıyor bunu overclock yapmak istiyorum fakat nasıl ve hangi ayarları yapmam gerektiğini bilmiyorum nasıl yapabilirim? Anakart: B450M-A PRO MAX
Top Bottom