Arama sonuçları: *

1. HouSH

Çözüldü✓ THH Sonuçlandı ne yapmalıyım ?

Merhabalar, THH sonuçlandı ama başvuru yaptıktan 1 hafta sonra firma para iadesi yaptı. Bunu da iptal edemedim. Benlik bir şey varmı ? 1711103079
  2. HouSH

Çözüldü✓ CORSAIR H150 RGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu am5 desteklermi ?

arkadaşlar , bu soğutucuyu almayı düşünüyorum ama mediamarkt'ın sitesinde am5 desteğini göremedim. ama corsair'in kendi sitesinde am5 desteği yazıyor. Acaba içindeki destek aparatınımı alıyorlar? Bugün alacağımda bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlermi ...
  3. HouSH

Çözüldü✓ 360mm soğutucu tavsiyesi

Merhabalar, bütçem 3-4.5 k . aşağıda birkaçtane soğtucu karşılaştırdım ama hangisini alayım. daha önce deepcool ls720 aldım bozuk geldi. deepcool almaya korkuyorum.gene bozuk gelir diye. Sizinde bunlardan başka öneriniz varmı ? ne alayım ? bu hafta alcağım yeni çıkan şeyleri bekleyemem...
  4. HouSH

Çözüldü✓ garanti süreci hakkında yardım.

Arkadaşlar , .... Firmadan soğutma aldım ve bozuk çıktı. Firmaya bunu geri gönderdim onarım/değişim için. 26 aralık ta gönderdiğim soğutucuyu satıcı teslim aldı ama halen ses yok. Bende biraz tüketici haklarını karıştırdım ve bir yerde 30 işgünü azami süre diyor diğer yerde 20 hangisi doğru ...
  5. HouSH

Çözüldü✓ Sıvı soğutmayı garantiye gönderdim.Yenisini alayımmı?

Merhabalar , Sıvı soğutmayı garantiye gönderdim. Devir-daim bozuk çıktı.Yenisinide vermezler gibi . Nekadar süreceğinde bilmiyorum. Gencerden aldım.İade-garantilerde sıkıntılı bir yermiş. Yenisini alayımmı ? Garantiden geleni de ucuz yollu satarım. Biraz zarar edicem ama sistem hazır sadece...
  6. HouSH

7 7700x islemciyi stok fanla kullanmak ?

Başlıkta yazıldığı gibi Bu şekilde test yapsam kaç görür sıcaklık??
  7. HouSH

Yardım Gencer gaming garanti koşulları ?

Merhabalar , Gencergaming'den sıvı soğutucu almıştım. Kullandım ve arızalı olduğunu anladım. Pompa ile radyatör arası devir daim yok , boruları çalışmıyor. Ben bu ürünü iade edebilirmiyim ? iade edemezsem , garanti ye versem kaç günde sorunu çözebilirim ? Müşteri hizmetleri nasıl ? Daha...
  8. HouSH

Yardım K.maraş merkez am5 işlemci stok fanı lazım

Başlıktaki gibi K.maraş merkez am5 stok fan lazım acilen.İnternetten sipariş versem çarşambaya ulaşır.Yarın alabileceğim bir yer varmı ?K.maraş içi elden satan varmı ? sıfır veya 2. el farketmez. Sadece sistemi çalıştırmak için gerekiyor.
  9. HouSH

Çözüldü✓ Sıvı soğutucunun devirdaim yapmaması

Merhabalar, Gencer'den Deepcool LS720 almıştım. Montajını kendim yaptığımda işlemciyi sogutmuyordu. 100 dereceyi goruyordu. Bilen birine götürdüm. Devirdaim yapmıyor dedi. Pompanin yanındaki iki borusu da sıcak ama radyatörun oradaki borular soğuktu. Kasanin tüm parçaları yeni. Sizce...
  10. HouSH

Çözüldü✓ Mx- 6 4gr vs thermal grizly krynout 1gr

Merhabalar, Başlıkta da yazdığım gibi ikisinden birini alacağım. Hangisini alayım..işlemci 7700x
  11. HouSH

deepcool 360m sıvı soğutucu amd7 7700x işlemci montajı için yardım

Merhabalar, Sıvı soğutucuyu işlemciye montojladım. daha sonra çalıştırdım ve işlemci 100 dereceye kadar çıkıyor ve kapatmak durumunda kalıyorum. 10-20 saniyede çıkıyor. Montajı yaparken sadece tek bir yüzeyde macun olacak şekilde yaptım(Aldığım sıvı soğutucuda macun vardı.) ama araştırma...
  12. HouSH

Çözüldü✓ sıvı soğutma anakarta uymuyor ?

sıvı soğutucunun tabanı olan aparatı. arkadan takılmasa gerek ama vidalar uymuyor. aparatsız takılır mı ? Yoksa ne yapmam lazım? Sıvı soğutucunun markası : Deepcool LS720 SE RGB 360MM Siyah Sıvı Soğutma Anakart: MSİ PRO B650M-A WİFİ Montaj yapıyorum . böyle birşeyle karşılaşan varsa...
Geri