Arama sonuçları: *

1. Lorx61

Öneri İ5 12400F için Sıvı Soğutma Önerisi

Arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi İ5 12400F için sıvı soğutma önerisi lazım Önerebileceğiniz FP bir şey var mı NOT: HAVA SOĞUTUCU AL DİYENLER OLUCAKTIR İLLAKİ AMA SIVI SOĞUTMA İSTEYEN KİŞİ GÖRÜNÜŞE ÖNEM VEREN BİRİ BU YÜZDEN LÜTFEN SIVI SOĞUTMA ÖNERİN.
  2. Lorx61

Öneri İ3 12100F için sıvı soğutma önerisi

Arkadaşlar merhaba öncelikle biliyorum 12100f için sıvı soğutma gerekli değil fakat ilerde işlemci yükseltigimde sorun da yaşamak istemiyorum ayrıca görünüş olarak da hava soğutmadan daha güzel duruyor şuan kullandığım dark freezer x123 beni hava soğutuculardan biraz soğuklastirdi fanı titreme...
  3. Lorx61

Yardım İşlemci fanı titriyor zarar verir mi?

Arkadaşlar merhaba ben uzun bir süredir bilgisayar topluyordum ve en sonunda herşeyi topladım bitirdim fakat şuan işlemci faninin titredigini fark ettim ilk aldığım zamanlarda Uzay montaj da oluyordu kasa yok diye sanıyordum şimdi kasa da var yine titriyo ve ekran kartına dokununca onunda...
  4. Lorx61

Yardım Kasanın üstüne 2 fan taktım ama sıcaklık hala aynı.

dostlar merhaba zoko melody kasamda 4 tane kasanın kendi fanları vardı üstüne 2 tane daha ekleme yaptım fakat oyunlarda ve furmark da sıcaklık hala aynı sanki hiç takmamışım gibi fanları bir dışarıya üfleyecek şekilde taktım birde içeriye üfleyecek şekilde taktım fakat hiç faydası olmadı ne...
  5. Lorx61

Yardım Kasamın hava akışı nasıl ?

Dostlar selamlar aşağıya görselini ekledim kasada toplam 6 adet fan var 3 egzoz fanı 3 tanede önden havayı içeri alacak şekilde bu tarz kullanmam iyi midir yoksa yukardaki 1 fanı içeri hava üfleyecek şekilde mi takayım
  6. Lorx61

Öneri Kasanın üstüne fan önerisi

Dostlar selamlar zoko melody beyaz kasa kullanıyorum kasanın üst kısmına 2 adet veya 1 adet sonradan 1 adet daha alırım 2 tane olur hava akışı güzel olan sessiz 500 TL ye fan önerir misiniz
  7. Lorx61

Yardım Dark freezer X123 titremesi normal mi ?

Arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi fark freezer X123 kullanıyorum anakartim MSI pro h610m g işlemcim 12100f sistemi şuan UZAY MONTAJ kullanıyorum kasam olmadığı için acaba ondan mı titreşim yapıyor ve öyle Of aman aman bir titremesi yok sesde çıkarmıyor sadece elimi üstüne koyunca...
  8. Lorx61

Yardım Şu Dark X123 nasıl takılıyor ??

Yav şu fanı takıcaz da şu beyaz oturan şeyleri önce taktık sonra takmamız lazımmış nasıl çıkartacaz çıkmıyor biri lütfen yardım etsin
  9. Lorx61

Öneri İ3 12100F için en ucuz soğutucu önerisi

Dostlar selamlar İ3 12100f işlemcim var soğutucu aramaktayım fakat maddi durumlardan dolayı bütçem çok kısıtlı alabileceğim en uygun soğutucu hangisi olur
  10. Lorx61

Dark X123 alınır mı ?

LGA 1700 pin anakart ile kullanacağım msi pro h610 İ3 12100F ile uyumlu mudur
  11. Lorx61

İ3 12100f için en uygun termal macun

Başlıktan yazdığım uygun olursa çok sevinirim
  12. Lorx61

İ3 12100F için bu soğutucu yeterli mi

Görseldeki soğutucu 12100f soğutur mu orjinal Intel fani ile ne farkı olur
  13. Lorx61

Ucuz Egzoz fanı önerisi

merhaba arkadaşlar ucuz egzoz fanına ihtiyacım bütçe maximum 300 400 tl sessiz çalışması önemli
  14. Lorx61

Çözüldü✓ Sys fan hızını nasıl düşürebilirim ?

Arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi sys fan hızını bios tan nasıl düşüreceğim MSI A320M A PRO kullanıyorum ve sys fan 1 deki egzoz fan 1400 rpm de çalışıyor ve sesi biraz rahatsız ediyor ne yapabilirim acil yardım
  15. Lorx61

Deepcool Ak400 vs dark freezer x123

Ryzen 5 5600 için bu iki soğutucudan hangisi alınmalı hangisi daha iyi
  16. Lorx61

5600 için ucuz soğutucu önerisi

5600 için soğutucu önerisi lazım stok fan yetmiyor 90 dereceleri görüyoruz uyguna sağlam soğutucu laziklm 1722637050 Lazım*
  17. Lorx61

Yardım 5600 sagutucu önerisi

1200 TL bütçe 5600 için hangi sagutucuyu almamız lazım
  18. Lorx61

Ekran kartı sıcaklık değerleri iyi mi?

Selam arkadaşlar ben GT 730 2 GB aldım Asus fanli model 720P de 6 dakikalık teste 81 dereceye çıktı fakat 75 dereceden sonra yavaş yavaş ısınmaya başladı
Geri