Arama sonuçları: *

1. NoctuaFanBoyu

Soğutucuda Plastik Klip mi Yoksa Vida mı Daha İyi Olur?

Elimde İntel stok soğutucuya benzer soğutucu var. Ayaklarını değiştirebiliyorum. Birisi klasik plastik klip diğeri anakartın arkasına braket takıp vidayla sabitlemeye yarıyor. Vida daha çok basınç yapacağı için soğutmaya faydası olur mu? Olursa kaç derece fark eder? i7 4790 muadili Xeon E3...
  2. NoctuaFanBoyu

Güncelleme: Kit geldi! Rehber- Noctua soğutma ücretsiz lga1700 kit talep etme

Merhabalar, İnventus üzerinden Noctua NH U12S hava soğutma almıştım ancak yanında lga1700 kit gelmedi. Ben de bu sorunu nasıl çözdüğüme dair sonradan bunu yaşayan olursa fikir vermesi için rehber hazırlamaya karar verdim Öncelikle İnventus müşteri hizmetlerini aradım ve ellerinde lga1700 kit...
  3. NoctuaFanBoyu

Çözüldü✓ Noctua ücretsiz lga1700 kit nereden talep edilir?

Herkese merhabalar, inventus üzerinden Noctua NH-U12S hava soğutma aldım. Yanında lga1700 kit gelmedi. Noctua ücretsiz olarak lga1700 kit temin ediyormuş. İnventusa bugün akşam saatlerinde mail attım ancak herhalde çalışma saatleri dışında olduğundan daha cevap almadım. Sizce inventus lga1700...
  4. NoctuaFanBoyu

R5 5600 için sıvı soğutma önerisi

Aklımda silverstone pf 240 var ancak sizlerin önerisini de beliyorum ufak çaplı oc düşüncem var
  5. NoctuaFanBoyu

Ekran kartı overclock

Merhaba msi gaming gtx1050 ekran kartıma voltaj vermeden 155mhz core, 550 mhz memory overclock yaptım. Unigine heaven benchmarkta 1080p orta ayarlarda 63 derecede 70.2 fps den 77.8 fps ye kadar çıktım. Size sorum ise yaptığım bu oc ile aldığım değerler iyi mi ve voltaj vererek daha da zorlamalı...
Geri