Arama sonuçları: *

1. A

Toplanan PC RGB SORUNU

Merhaba, Bilen bilmeyen yardımcı olabilirse sevinirim. Elimdeki mevcut parçaları yazmaktayım sizlere. İstediğim, hem aynı anda hem de bağımsız şekilde kasada bulunan fanları ve bütün RGB'leri yazılım ve Hub kumandasından kontrol etmek istiyorum. Mümkünse tabii. Araştırma yaptım fakat biraz...
  2. A

ARGB + PWN FAN HUB Tavsiye

Arkadaşlar merhaba. Elimde MSI X870E Edge Ti Wi-Fi DDR5 anakart mevcut. ARGB'lerin ananakart üzerindeki senkronizasyonu için çıkışlar yeterli olur mu? Yoksa hub alayım mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Arctic Liquid Freezer III ARGB işlemci soğutucu var. Borularına ekstra ARGB aldım takacağım...
  3. A

Kasa için Fan Hub önerisi

Arkadaşlar merhaba Usb, Fan Hub arıyorum, Kasa Lian Li Lancool III argb, 3 tane ön, 1 tane egzoz, Sıvı soğutmanında 3 fanı mevcut. Kasa altına da 3 tane fan takabilirim. Ön ızgara fanlar 140' lık. Senkronize olması sebebi için. Yardımcı olabilirseniz bu konuda sevinirim.
  4. A

Lian Li Strimer Plus v2 Stokları Yok mu?

Arkadaşlar merhaba, Kasayı topluyorum Lian Li nin Strimer Plus v2 serinin Anakart 24 ve ekran kartına ürünleri bulamıyorum bir türlü. Stokları mı yok. Bir de Wireless serisi var fark nedir bilen yardımcı olursa acil çekeceğim ürünleri.
  5. A

İşlemci soğutma fanı kontrol

Arkadaşlar iyi günler. Elimde Cooler master hyper 212 dual argb turbo işlemci soğutucusu var kule tipi bios harici bunun fanlarını kontrol edemiyor muyuz acaba? ddr3 anakarta takılı. Speed fan vs denedim fakat nafile
Geri