Arama sonuçları: *

1. E

DEEP COOL kasamı özelleşirmek için bu plastiklerden istiyorum

selamlar ch 560 kasam için bu plastiklerden istiyororum PIXEL 10 türkiyede herhangi bi satıcı bulamadım yürt dışındanda sadece ürün 1000 tl kim bilir ne kadar gümrük çıkcak fotoraf eklicem çok güzel tasarımlar var b rada orjinal ürün olmak zorunda değil bi satıcı varsada alabilirim uyumlu...
  2. E

Ryzen 7 7700 curve optimizer undervolt

arkadaşlar ryzen 7 7700 işlemcim var msı b650 tomahawk ana kartım var aslında ısı değerlerim iyi oyunlarda 58 derece cinebenc 88 bence bu fazla işlemcim dağa az ısınsın işlemcimdağa verimli kulanim diye ryzen master curve optimizer yaptım ve mükemel sonuç aldım işlemci oyunlarda 43 derece stres...
  3. E

R7 7700 curve optimizer

arkadaşlar ryzen 7 7700 işlemcim var msı b650 tomahawk ana kartım var aslında ısı değerlerim iyi oyunlarda 58 derece cinebenc 88 bence bu fazla işlemcim dağa az ısınsın işlemcimdağa verimli kulanim diye ryzen master curve optimizer yaptım ve mükemel sonuç aldım işlemci oyunlarda 43 derece stres...
  4. E

R 7700 Curve Optimizer değerleri

arkadaşlar ryzen 7 7700 işlemcim var msı b650 tomahawk ana kartım var aslında ısı değerlerim iyi oyunlarda 58 derece cinebenc 88 bence bu fazla işlemcim dağa az ısınsın işlemcimdağa verimli kulanim diye ryzen master curve optimizer yaptım ve mükemel sonuç aldım işlemci oyunlarda 43 derece...
  5. E

Anakartın arkasına fan takmak

merhaba aklıma geldi bi yerde görmüştüm hatırlamıyorum işlemcinin arka yüzetine fan taksak ne kadar etki eder başka bi forumda biri denemiş ve iyi performans aldıpını yazmış ama başka kaynak bulamadım fikriniz nedir herhangi bi ısınma progremim yok fantazi olsun diye elimde şuan fan yok geçince...
  6. E

Sıvı sohutma kablolama

360 mm sıvı sohutma aldım ve kablolamayı yapamadım. Ponpadan çıkan bir kabloyu punp fan taktım ve bir kablo açıkta kaldı ve radyatör her fanından 2 kablo çıkıyo bunları cpj fan a takmam gerektini biliyorum ama hepsini nasıl bir sokete takcam birbirine bahladım ama kafan karıştı bana ayrıntı...
Geri